Ehandelin Event NXT Nordic kasvaa

Ensi vuonna on kaksi pohjoismaista tapahtumaa.

Ehandelin lukijat tuntevat Emeetin, mutta suomalaisille ainakin toistaiseksi tuntemattomampi tapahtuma on Ehandelin suurimittainen konferenssi NXT Nordic.

NXT Nordic pidettiin ensimmäistä kertaa Oslossa vuonna 2016.

Ilmoitus

Ehandel järjesti NXT:n omissa nimissään ensimmäistä kertaa Oslossa aiemmin tänä vuonna ja tapahtuma on kasvanut Pohjoismaiden johtavaksi verkkokauppakonferensiksi.

Heinäkuussa Oslon Spektrumissa paikalla oli yli 1000 henkilöä ja 38 tavaran tai tuotteen toimittajaa hakemassa inspiraatiota ja kasvattaakseen tietämystään alan viimeisimmistä trendeistä. Siinä missä Emeetin tunnelma on usein pienimuotoisempi ja läheinen, NXT Nordic rummuttaa täysillä ja on mittakaavaltaan valtava tapahtuma, jossa lavalle astuvat alan sen hetken merkittävimmät vaikuttajat.

 

Tapahtuma kasvaa Ruotsiin

Ensi vuonna NXT Nordic kasvaa. Oslon lisäksi tapahtuma järjestetään Tukholmassa 17. syyskuuta. Vuoden 2020 teemana on ”The Future of Customers Behaviour”.

- Taistelu asiakkaista on kovenemassa ja kovenemassa, kun kauppa itse muotoutuu. Asiakkaan näkemykset ja asiakassuhteet ovat tulossa merkittäviksi, jos haluaa onnistua ja me haluamme antaa pohjoismaisille kauppiaille ja verkkokauppiaille huomattavat ammukset, jotta he voivat olla vastaamassa kilpailuun aikana, jolloin suuret kansainväliset toimijat kasvattavat vauhtia, Ehandelin toimitusjohtaja Johan Svensson kertoo.

 

Kansainvälisiä ja paikallisia puhujia

Ensi vuoden kaksi tapahtumaa Norjassa ja Ruotsissa on sekoitus kansainvälisiä ja paikallisia puhujia, paneelikeskusteluja, workshopeja, verkostoitumista ynnä muuta.

- Minulle on ehdottomasti tärkeintä, että NXT on tapahtuma, jossa osallistujat saavat päivästä todella jotain irti ja voivat käyttää tätä tietoa, Ehandel Eventin Sanna Turdin on sanonut sisarsivustomme haastattelussa aiemmin tänä vuonna.

Ilmoitus

 

Helsingin seuraava Emeet

Sitä milloin NXT Nordic saattaisi saapua myös Helsinkiin ei ole vielä paljastettu. Seuraava Emeet Helsingissä on kuitenkin 6. toukokuuta 2020.