Ehandel vahvistuu Pohjoismaissa – ostaa norjalaisen sivuston

Ehandel.com (aikaisemmin Netthandel.no)  Ehandel-perheeseen.

Ilmoitus

Ole Martin N. Evensmo perusti alkuvuodesta 2014 Netthandel.no -sivuston, jonka tavoitteena oli vahvistaa norjalaista nettikaupankäyntiä. Sivusto on siitä lähtien kehittynyt vahvasti ja toimittanut uutisia norjalaisesta verkkokaupasta. Tämän lisäksi Evensmo pani alulle NXT -konferenssin, joka tänä vuonna kokosi yhteen 850 verkkokaupasta kiinnostuneita Osloon.

Netthandel.no:sta on sittemmin muodostunut Ehandel.com, joka toimittaa sekä norjalaisia että ruotsalaisia verkkokauppauutisia.

Huomattavaa kasvua

Nyt LRF Media, jojka omistaa Ehandel.fi:n ja Ehandel.se:n on ostanut norjalaisen Ehandel.com:n. Kauppaan sisältyy norjalaisten kaikki sivustot sekä NXT -konferenssi.

- Olemme harjoittaneet toimintaa joka on muodostunut aina vain ajakohtaisemmaksi ja jossa on suurta kasvupotentiaalia. Olemme nimenvaihdoksen jälkeen kokeneet huomattavaa kasvua ja NXT och lukeutuu Pohjoismaiden suurimpiin verkkokauppatapahtumiin. Ehnadel.se on tehnyt vastaavanlaisen matkan ja sillä on katse vahvasti tulevaisuudessa, tavalla joka on tehny minuun vaikutuksen. Ehandel.se tulee kaupan myötä saamaan arvokkaita kontakteja ja verkostoja norjalaiseen verkkokauppaan, Ole Martin N. Evensmo kommentoi kauppaa.

Ehandel.fi -sivuston lisäksi Ehandel.se on lanseeraamassa vastaavaa sivustoa Tanskaan hankkittuaan itselleen Ehandel.dk verkkotunnuksen.

Vahva Pohjoismainen organisaato

Ehandel.se:n toimitusjohtaja Michael Wictor iloitsee mahdollisuudesta pörittää Norjan toimintoja.

- On todella jännää saada ottaa Ehandel.com haltuun. Se on erittäin hyvin hoidettu toiminta jolla on paljon lukijoita ja hieno konferenssi. Haluamme hallinnoida ja jalostaa Ole Martinin rakentamaa toimintaa. Aikomuksena on laajentaa Norjan toimintaa lanseeraamalla omia palveluita kuten Edge ja Emeet, Wictor sanoo ja jatkaa:

- Tämän kaupan myötä olemme läsnä Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa ja voimme rakentaa vahvan Pohjoismaisen organisaation, joka voi kehittää kohtaamispaikan, josta hyötyvät kaikki Pohjoismaiset verkkokauppiaat.

Ilmoitus