Ehandel paljastaa: Pohjoismaiden päällikkö jättää Zalandon

Jatkajaa ei ole vielä.

Zalandon Pohjoismaiden päällikkö David Hejgaard kertoo LinkedInin kautta jättävänsä muotijätin. Syy tähän on se, että hän aikoo muuttaa Tanskaan, josta hän on kotoisin ja jättää Berliinin.

Kolmen fantastisen vuoden jälkeen muutan takaisin Kööpenhaminaan perheeni kanssa etsimään uusia seikkailuja, hän kirjoittaa.

Ilmoitus

David muutti Berliiniin vuonna 2018 ja otti hoitaakseen Zalandon Nordic Marketing Leadin. Nyt hän siis palaa juurilleen. Hän on sitten vuoden vaihteen Chief Communications Officer tanskalaisella tv- ja laajakaistayrityksellä YouSee.

Vahvistan, että David Hejgaard on jättänyt paikkansa Pohjoismaiden päällikkönä. Olemme todella kiitollisia, mitä David on tehnyt ja toivotamme hänelle onnea ammatillisella tiellään, Zalando kirjoittaa Ehandelille.

Tällä hetkellä heillä ei ole jatkajaa tehtävään eikä muotijätti halua kommentoida rekrytointiprosessia.

Olen todella kiitollinen ajastani Zalandolla, se on todella inspiroiva yritys, jolla on vahva visio, fantastiset ihmiset, ainutlaatuinen kulttuuri, modernit arvot ja veitsenterävä kyky toteuttaa merkityksellisiä tavoitteita, David Hejgaard lopettaa.