Ebayn hylkäämä takoi miljoonavoitot

PayPalille hyvitystä.

Liikevaihto nousi 3,13 miljoonasta dollarista 3,86 miljoonaan ja liikevoitto nousi verojen jälkeen 411 miljoonasta 523 miljoonaan dollariin. Tällaisia lukuja näyttää maksuyhtiö PayPalin toisen vuosineljänneksen tulokset.

Ilmoitus

Ebayn hylkäämälle yritykselle nämä luvut ovat parempia kuin mitä markkinat odottivat. Reutersin mukaan PayPal tienasi sentin enemmän jokaiselta osakkeelta kuin mitä markkinoiden analyytikot olivat ennustaneet.

Toisen neljänneksen vahva tulos ei kuitenkaan nosta PayPalin odotuksia syksylle. Kolmannella vuosineljänneksellä yritys on asennoitunut liikevaihtoon 3,62 ja 3,67 miljardin dollarin välille. Analyytikot ennustivat jo aikaisemmin kyseiselle ajanjaksolle 3,71 miljardin liikevaihtoa.

Ei halua olla pelkkä verkkokauppakassa

Reutersin mukaan PayPal on pyrkinyt viime vuosina olemaan enemmän kuin pelkkä ”check-out –nappula verkkokauppa-alustoissa” ja toukokuussa yhtiö ilmoitti tehneensä aikansa suurimman investoinnin ruotsalaisen iZettlen muodossa.

- PayPal on sitoutunut olemaan laajamittainen alusta digitaalisille maksuille täydellisillä ratkaisuilla asiakkaillemme, koska maailma digitalisoituu nopeasti vähittäiskaupassa ja finanssipalveluissa, kertoo Paypalin Chief Executive Dan Schulman tiedotteessa.

Ebay myi PayPalin jo 2015, mutta on käyttänyt yrityksen palveluita ihan viime aikoihin saakka.

Lue myös: https://ehandel.fi/ebay-haluaa-paypalin-pois-lanseeraa-oman-maksupalvelun/