Dustin teki kunnon tuloksen yrityskaupan ansiosta: ”Olemme tehneet kovasti töitä”

Vahva ensimmäinen kvartaali.

Liikevaihto ponkaisi 69 prosentin kasvuun ja oikaistu EBITA-tulos kasvoi 171 miljoonasta Ruotsin kruunusta 301 miljoonaan kruunuun. Tässä pari herkkupalaa Dustinin ensimmäiseltä vuosineljännekseltä, joka julkistettiin tänään.

Kasvu voidaan johtaa suoraan siihen, että Dustin osti Centralpointin, mikä sai liikevaihdon kohoamaan 6,24 miljardiin kruunuun, kun se vuotta aikaisemmin samalla ajanjaksolla oli  3,7 miljardia.

Ilmoitus

Ensimmäinen neljännes osoittaa, että tavoitettavuus ja toimituskapasiteetti luo korkeaa kasvua. Olen ylpeä vahvasta Dustin-tiimistämme, joka läheisellä yhteistyöllä toimittajien ja partneriemme kanssa, on pystynyt kohtaamaan kysynnän, mikä asiakkailla on oikean tuotteen, softwaren tai palvelun toimitukseen, oikeaan aikaan ja oikeaan hintaan, Thomas Ekman, toimitusjohtaja ja konsernijohtaja sanoo lehdistötiedotteessa.

Dustinilla on rikottu tilikausi ja ensimmäinen neljännes koskee syyskuuta, lokakuuta ja marraskuuta 2021. He voivat nyt yrityksessä vilkaista taaksepäin, mitä vahva uuden vuoden aloitus todella tarkoittaa.

Olemme tehneet kovasti töitä viime vuoden aikana automatisoimalla sisäänostomme, hinnoittelumme sekä logistiikkamme - aktiviteetit, jotka luovat tulosta niin kasvuna kuin marginaaleina. Orgaaninen kasvu oli 11 prosenttia ja myynti nousi 6 247 (3 696) miljoonaan kruunuun. Oikaistu EBITA oli 301 (171) miljoonaa kruunua ja EBITA-marginaali vahvistui 4,8 (4,6) prosenttia.