Dustin saa uuden kestävän kehityksen johtajan

”Aloitti elokuun lopulla IT-jälleenmyyjän Environmental Sustainability Managerina”.

Dustin kertoo tänään lähetetyssä tiedotteessa rekrytoineensa uuden kestävän kehityksen johtajan. Tehtävään valittiin Fredrik Rosenholm, jolla on pitkä kokemus kestävään kehitykseen liittyvästä työstä. Hän on toiminut aiemmin vastaavassa tehtävässä H&M:lla ja ollut Paulig Groupin kestävän kehityksen johtaja. Ennen Dustinia hän toimi johtokonsultointiyritys Lynxeyen kestävän kehityksen strategina. 

Dustin on päässyt pitkälle kestävän kehityksen työssään ja on alan eturintamassa. Me esimerkiksi sisällytämme vuosikertomukseemme koko arvoketjun ilmastojalanjäljen. Olen ylpeä ja samalla nöyrä tästä tehtävästä, jonka ansiosta voin jatkaa Dustinin työn kehittämistä kunnianhimoisten kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi vuoteen 2030 mennessä, Fredrik Rosenholm sanoo.

Ilmoitus

Dustin lanseerasi uuden kestävän kehityksen strategian viime vuoden syyskuussa ja se perustuu kolmeen maailmanlaajuiseen haasteeseen: ilmastonmuutos, luonnonvarojen kestämätön käyttö sekä sosiaalinen epätasa-arvoisuus.

Dustinin tavoitteena on nolla ilmastovaikutuksen osalta arvoketjussa ja olla täysin kiertotaloudellinen vuoteen 2030 mennessä, minkä lisäksi yhtiö on aloittanut 100 eri toimenpidettävä sosiaalisen tasa-arvon parantamiseksi. 

Olen erittäin iloinen, että Fredrik on päättänyt tulla osaksi tiimiämme. Hänellä on pitkä kokemus kestävän kehityksen työstä ja hänellä on kyky yhdistää kestävä kehitys liiketoimintaan. Hän on tärkeässä asemassa Dustinin kestävän kehityksen työn jatkamisessa, Dustinin EVP HR & Sustainability Martin Lindecrantz sanoo.