DPDgroup ja PostNord vahvistavat strategista kumppanuutta

"Tavoitteena on kehittää yhteinäistä palvelua Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa."

DPDgroup ja PostNord ovat allekirjoittaneet viiden vuoden yhteistyösopimuksen. Kumppanuudessa on kyse jakeluyhteistyöstä, jossa PostNordin lähetykset Tanskasta, Ruotsista, Norjasta ja Suomesta muualle Eurooppaan toimittaa DPDgroup. DPDgroupin eurooppalaisesta verkostosta paketit Pohjoismaihin toimittaa puolestaan PostNord.

Yritysten yhdessä tarjoamaan noutopisteverkostoon kuuluu 46 000 pakettinoutopistettä Euroopassa ja sen ulkopuolella, minkä lisäksi heillä on kotiintoimituksia 27 eri maassa. Kumppanuusverkostossa kulkee vuosittain 10 miljoonaa pakettia.

Ilmoitus

Osapuolten toimitusverkostojen yhdistäminen on avaintekijä verkkokaupan vauhdittamisessa Pohjoismaiden ja muun Euroopan välillä. Uuden yhteistyösopimuksen myötä DPDgroupin kansainvälisiä toimituksia (2Shop delivery) tehdään myös Norjan 1 600 noutopisteelle. Huhtikuusta 2020 lähtien 2Shop delivery -kotitoimitus on näin ollen mahdollista kaikkiin Pohjoismaihin, PostNord kertoo lehdistötiedotteessa.

Myös pakettien seuranta yritysten välillä on saumatonta.

PostNord ja DPDgroup ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään, ja olen erittäin tyytyväinen, että olemme nyt jatkaneet ja laajentaneet yhteistyösopimustamme. Olemme kiinnostuneita kasvattamaan kansainvälistä liiketoimintaamme kaikilla markkina-alueillamme, joten tämä yhteistyö sopii meille erinomaisesti, PostNord-konsernin varatoimitusjohtaja Peter Kjaer Jensen toteaa.

PostNord kertoo, että DPD:n nimi on näkynyt vuodesta 2015 lähtien Tanskan, Ruotsin, Norjan ja Suomen teillä. Yritysten yhteistyö näkyy myös myös 170 PostNordin jakeluautossa, mikä kuvastaa hyvin yritysten yhteistyötä ja pakettipalveluiden yleiseurooppalaisuutta.

Kumppanuutemme on pitkä ja menestyksekäs. Olemme erittäin kiinnostuneita edelleen kehittämään yhteistyötä ja liiketoimintaa PostNordin kanssa. Kumppanuutemme tarjoaa DPDgroupin asiakkaille saumattoman yhteyden 25 miljoonaan kuluttajaan Pohjoismaissa sekä jakelun 6 800 paikalliselle noutopisteelle, GeoPostin/DPDgroupin varatoimitusjohtaja Boris Winkelmann sanoo.