Donitsiketjun eväät syöty Ruotsissa – tarina päättyi konkurssin

Laitteet myytiin nettihuutokaupassa.

Ilmoitus

Amerikkalainen franchiseketju Dunkin Donuts ei menestynyt Ruotsissa. Heinäkuussa länsinaapurissa oikeuksia omistanut yritys haettiin konkurssiin. Isoja suunnitelleella yrityksellä oli Ruotsissa yksi tuotantotehdas ja seitsemän kauppaa Tukholman alueella.

Tuotantolaitteet huutokaupattin netissä

Keittiötarvikkeita tarvitsevalle konkurssi saattaa kuitenkin osoittautua hyväksi uutiseksi, sillä Dunkin Donutsin tuotantolaitteet myytiin nettihuutokaupassa

– Kaikki tuotantolaitteet – uuneista, kylmäaltaista, ruostumattomista työpöydistä ja vesihauteista alkaen ovat myynnissä osoitteessa PS.se, nettihuutokauppa PS Auctions paljastaa tiedotteessaan.

Tavaroiden joukossa oli tarjolla myös todellinen helmi Dunkin Donutsin valikoiman ystäville: PS.se myi nimittäin kaksi lavallista Ruotsin lipulla varustettuja valmiita herkkuja, kuten munkkeja, pullia ja leivoksia edulliseen hintaan.

– Jos haluaa alan yrittäjäksi, tämä nettihuutokauppa tarjoaa mahdollisuuden hankkia tarvittavat tuotantovälineet paljon edullisemmin verrattuna siihen, mitä maksaisivat uutena, PS.se kirjoittaa.

Kiertotalous keskiössä

Dunkin Donutsin franchiseoikeudet eivät olleet myynnissä huutokaupassa, joka päättyi kuudestoista elokuuta.

Ilmoitus

– Tämä huutokauppa on hyvä esimerkki uudelleenkäytöstä ja kierotaloudesta. Nuo asiat ovat toimintamme keskiössä. Kaikelle kannattaa antaa uusi mahdollisuus, oli sitten käyttötarkoitus mikä tahansa, PS Auctionsin toimitusjohtaja Pär Henriksson sanoo tiedotteessa.