Disturbin Tiina Skinnari nyt myös Lapin nuori yrittäjä 2018

Tähtää Fitness-kisoihin.

Ilmoitus

Keminmaalla verkkokauppaa pyörittävä Tiina Skinnari on valittu Lapin nuoreksi yrittäjäksi 2018. Disturb Scandinavia valittiin pari viikkoa sitten Suomen parhaaksi verkkokaupaksi.

Tuplamaisteri Tiina Skinnari, 31, on kasvattanut seitsemässä vuodessa yksiöstä alkaneen verkkovaatekauppansa 2,5 miljoonan euron bisnekseksi ja tähtää nyt myös kansainvälisille markkinoille.

Pakka kasassa kasvua varten

Viimeviikkoisessa Ehandel.fi:n haastattelussa hän sanoi näin:

– Olemme panostaneet paljon verkkokaupan uudistamiseen ja yrityksen sisäisten prosessien hiomiseen. Nyt on pakka kasassa kunnon kasvua ja kansainvälistymistä varten. Nyt saamme Ruotsin kauppamme kunnolla auki, ja pian myös toimitukset laajalti EU-alueella.

Työkavereiden leikkimielisesti Boss ladyksi tituleeraama Skinnari haluaa ravistella jähmeitä ajatustapoja ja olla naisten menestyksen roolimalli.  Hän ei hyväksy puheita, ettei nainen voisi menestyä, tai ettei nainen voisi yhdistää uraa ja perhettä.  Niinhän hän itsekin tekee. Menestyy, luo uraa, on syksyllä 2 ja 4 vuotta täyttävien tyttöjen äiti sekä tähtää ensi vuoden Fitness-kisoihin.

Lapin nuori yrittäjä 2018 on Lapin yrittäjien jakama tunnustus. Palkintoperusteissa ratkaisevana olivat:

  • yrityksen voimakas kasvu (2013 liikevaihto 520 000 €, henkilöstö 3 / /nyt 2 500 000 €, henkilöstö 13).
  • investointi isoon liikekiinteistöön, jossa toimii verkkokaupan varasto ja kivijalkamyymälä sekä ulkopuolisille vuokrattua liiketilaa.
  • valtakunnallinen bisnes Lapista käsin.
  • kansainvälistymissuunnitelma, joka on käynnistynyt vauhdikkaasti Ruotsin osalta.