DHL Express ja R-kioski aloittavat yhteistyön

Verkkokaupan kasvu lisää pakettien määrää.

Pikakuljettaja DHL Express ja R-kioski ovat aloittaneet yhteistyön, joka laajentaa kansainvälisten pikakuljetusten toimitusvaihtoehtoja merkittävästi. Noin 300 R-kioskia ympäri Suomen toimii jatkossa DHL Expressin palvelupisteinä.

Ilmoitus

Aluksi R-kioskeista voi noutaa lähetyksiä, mutta syksyllä myös lähettäminen tulee mahdolliseksi, jolloin R-kioskeihin voi käydä viemässä valmiiksi maksettuja ja valmisteltuja lähetyksiä.

- Yhteistyö R-kioskin kanssa laajentaa ja monipuolistaa palveluvaihtoehtojamme erityisesti yksityisasiakkaille, joiden määrä asiakaskunnassamme kasvaa jatkuvasti, kertoo DHL Express Suomen toimitusjohtaja Peter Ervasalo tiedotteessa.

430 palvelupistettä

DHL ilmoittaa saapuvasta lähetyksestä tekstiviestitse vastaanottajalle, joka voi ohjata pakettinsa johonkin DHL-palvelupisteinä toimivista R-kioskeista.

- Kansainvälinen verkkokauppa kasvaa ja paketteja liikkuu R-kioskin kautta kasvavassa määrin. DHL:n paketit voi jatkossa noutaa R-kioskin laajasta kioskiverkostosta joustavasti silloin kuin se asiakkaalle parhaiten sopii, kertoo R-kioskin toimitusjohtaja Teemu Rissanen.

DHL Express on laajentanut toimitusvaihtoehtojaan Suomessa voimakkaasti viime vuosina, ja yhteistyö R-kioskin kanssa parantaa niiden valtakunnallista kattavuutta entisestään. Asiakas voi nyt valita paketin kotiinkuljetuksen sijasta toimituksen esimerkiksi johonkin 35:stä DHL-pakettiautomaatista tai 430:sta palvelupisteestä.