Cyberviikko on nyt täällä

Zalando aikoo tuoda Cyberviikon kokonaan uudelle tasolle – tavoitteena on uusi myyntiennätys.

Zalandossa Cyberviikkoa, joka huipentuu perjantain Black Fridayhin, vietetään viidettä vuotta peräkkäin ja myynnin odotetaan tahkovan uuteen ennätykseen myös tänä vuonna. Kulutushysterian keskellä asiakkaille luvataan kuitenkin vastuullisempaa shoppailua.

Zalando aikoo tarjota Cyberviikon jokaisena päivänä kunnon tarjouksia jostakin kategoriasta, kuten talvivaatteista tai kengistä, jotka ovat mukana Black Fridayn eduissa. Zalandon tarjouksissa on mukana myös stylingpalvelu Zalon, jolla on omia tarjouksia ja erityisiä kampanjoita Zalandon sivustolla viikon aikana.

Ilmoitus

- Cyberviikosta on tullut strategisesti tärkeä osa kasvuamme ja tapa saada uusia asiakkaita. Viime vuonna teimme uuden ennätyksen, kun saimme yli 4200 tilausta minuutissa hurjimpien tuntien aikana Black Fridayna, mikä ylitti kaikki odotuksemme. Tänä vuonna jatkamme hyödyntämällä koko cyberviikkoa päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja varmistaaksemme, että Zalando on muodin alkulähde myös vuoden intensiivisimmän myyntiviikon aikana, Moritz Hahn, Zalandon Senior Vice President Commercial Business, sanoo.

 

Hiilidioksidineutraali toiminta

Zalando kertoi jokin aikaa sitten kestävän kehityksen strategiastaan do.More. Zalando aikoo olla yrityksenä hiilidioksidineutraali – myös kuljetuksien ja palautuksien suhteen – eikä cyberviikko ole tässä asiassa poikkeus.

Asiakkailla on myös mahdollisuus käyttää äskettäin lanseerattua toimintaa, jonka avulla voi tehdä ilmastokompensaation tuotteen kehitysprosessissa, jotta lopputulos on ilmastoneutraali.

Zalando jatkaa hiilidioksidipäästöjensä kompensointia niiltä osin, joita ei voi toiminnallisesti parantaa, kuten käyttämällä uusiutuvaa energiaa tai toimittamalla vihreillä vaihtoehdoilla.