Craft Sportswear uudistuu digitaalisesti – globaali verkkokauppa

Täydellinen digitaalinen uudistus ja kansainvälinen panostus.

Tunnettu urheiluvaatevalmistaja Craft Sportswear rakentaa uutta kansainvälistä verkkokauppasivustoa.

Craft Sportswear on uudistanut viimeisen vuoden aikana tuotemerkkiään ja laajentanut niin kesä- kuin talviaktiviteetteihin tarkoitettua valikoimaansa. Nyt on vuorossa verkkokaupan uudistus.

Ilmoitus

Craft kertoo lehdistötiedotteessa eilen painiskelleensa jo vuosien ajan monimutkaisen verkkokauppa-arkkitektuurin kanssa, jossa hoidettiin useita yksittäisiä sivustoja sekä eri systeemejä eri maantieteellisille markkinoille. Yhtiö näkee kuitenkin mahdollisuuden nopeaan kasvuun onlinella ja seuraava askel on lanseerata kansainvälinen, mutta edelleen paikallinen verkkokauppa Centra-headlessalustalle.

Tarkoituksena on vahvistaa tuotemerkin kansainvälistä asemaa ja rakentaa vahvempi asiakaskokemus.

Craft Sportswear on, kuten monet muutkin tunnetut tuotemerkit, painineet hankalan verkkokauppa-arkkitehtuurin kanssa, jossa olemme juuttuneet ratkaisuihin ja systeemeihin, mikä on tehnyt kansainvälisen skaalautumisen vaikeammaksi. Panostus, jonka teemme nyt on siksi tärkeä askel kansainvälistymisessämme, jossa voimme Centran kautta käsitellä kansainvälistä verkkokauppaamme asiakkaille yhden ja saman alustan kautta. Aikaisemmin olemme hoitaneet useita eri sivustoja paikallisesti, mikä on tehnyt meistä paikallisia, mutta ei koskaan vahvoja suuremmassa mittakaavassa. Näemme siksi ison voiton siinä, että panostamme kansainvälisesti uuteen, päivitettyyn sivustoon, mikä on yhtä toiminnallinen kuin tyylikäs, Craft Sportswearin verkkokauppapäällikkö Erik Berg kertoo lehdistötiedotteessa.

Craft valitsi verkkokauppa-alustaksi Centran voidakseen suunnitella yhdessä verkkokauppaa rakentavan toimiston kanssa erityismuotoillun ja tarkoitukseen räätälöidyn best-of-breed-ratkaisun, joka henkii kauttaaltaan Craft Sportswearia.

Erik Berg kertoo edelleen, että tarkoituksena on poimia parhaat tekniset ratkaisut, joiden he uskovat olevan asiakkaalle eduksi.

Craft Sportswear on Ruotsissa vuonna 1973 perustettu toiminnallisten urheiluvaatteiden valmistaja.