Columbia Road auttaa SOS-Lapsikylää lahjoittajakokemuksen kehittämisessä

”Konsulttitalon Good Impact -projekteissa työntekijät voivat tehdä hyvää tärkeille kohteille”.

Columbia Roadilla on ollut jo joitakin vuosia Good Impact -niminen ohjelma, jonka kautta työntekijä voi halutessaan tehdä enintään 30 tuntia töitä kuukaudessa valitsemaansa hyväntekeväisyysprojektiin. Viimeisimpänä projektina Columbia Road auttaa SOS-Lapsikylää lahjoittajakokemuksen parantamisessa, millä on merkittävä vaikutus varainhankintaan.

Ohjelmistoyhtiön Toni Astala ja Pirkka Kaijanen ovat mukana projektissa ja yhtiö on tehnyt aikaisemmin kymmenille asiakkailleen vastaavia niin sanottuja growth sprinttejä. Niiden tavoitteena on löytää keinoja esimerkiksi myynnin, asiakasmäärän ja lojaliteetin kehittämiseen.

Ilmoitus

Olemme yhdessä SOS-Lapsikylän kanssa määritelleet hypoteeseja, joita testaamalla voidaan parantaa lahjoittajakokemusta erityisesti ensimmäisten kuukausien aikana. Projektissa on kartoitettu keskeisimmät uusien lahjoittajien polut, mahdolliset pullonkaulat ja ideoitu toimenpiteitä, joilla voidaan lisätä positiivista lahjoituskokemusta hyvään tarkoitukseen, Pirkka Kaijanen Columbia Roadilta sanoo tiedotteessa.

Columbia Road maksaa vapaa-ajalla tehdyistä projekteista 15 euron tuntipalkkaa normaalin kuukausipalkan päälle.

Lahjoittajakokemuksen parantaminen on avainasemassa SOS-Lapsikylän kaltaiselle järjestölle. Nykyisten ja tulevien lahjoittajien tyytyväisyyden varmistaminen on erittäin tärkeää onnistuneen varainhankinnan kannalta. Olemme yhdessä Columbia Roadin kanssa löytäneet jo monia uusia ideoita, joita nyt testaamme lahjoittajiemme parissa, viestintä- ja varainhankintajohtaja Leena Poutanen SOS-Lapsikylästä kertoo.