Collector Checkoutille myönnettiin turvallisen maksamisen sertifikaatti

Sai ensimmäisenä uuden turvallisen maksamisen Safe Pay-sertifikaatin.

Collector kertoo tänään saaneensa Checkout-palvelulleen Safe Pay-sertifikaatin, mikä takaa, että kuluttajille suunnatut laskumaksuvaihtoehdot täyttävät tietyn vaatimustason petosten ehkäisemiseksi sekä yleisen tietoturvallisuuden osalta.

Collector kertoo tiedotteessa, että Safe Pay on itsenäinen, luotettu ja puolueeton maksamisen sertifikaatti, joka auditoi laskulla maksamisen prosessien lisäksi maksupalveluntarjoajan käytännöt. Sertifikaatti takaa muun muassa henkilötietojen turvallisen käsittelyn.

Ilmoitus

Suomalaiset kuluttajat poikkeavat esimeriksi muista pohjoismaalaisista siinä, että he käyttävät verkkokaupoissa asioidessaan mielellään pankkien verkkomaksuja. Yhtenä syynä on se, että tämä koetaan turvalliseksi vaihtoehdoksi.

Collector muistuttaa, että kuluttajien lisäksi tästä hyötyvät myös kauppiaat.

Tekemällä ostoksia kauppiaalta, joka käyttää sertifioitua maksupalvelua, kuten Collector Checkoutia, kuluttaja tukee samalla markkinoiden turvallisimpien maksuratkaisujen kehitystä, Philip Winberg, Collector Checkoutin Product Manager kertoo tiedotteessa.

Sertifikaatin myönsi maksamiseen erikoistunut IT-talo Qvik tammikuussa.

Halusimme luoda Safe Payn lisäämään kuluttajien tietoisuutta turvallisista laskupalveluntarjoajista. Yhteistyö Collectorin kanssa on ollut avointa ja läpinäkyvää, Qvikin maksuasiantuntija Mikko Vahter kertoo.

Qvik myöntää Safe Pay -sertifikaatteja itsenäisenä asiantuntijaorganisaationa.

Turvallisuus ja luotettavuus ovat äärimmäisen tärkeitä verkkomaksamisessa. Nämä ovat aina olleet etusijalla tuotteidemme ja palveluidemme kehittämisessä. Olemme ylpeitä ollessamme ensimmäinen toimija, jolle Qvik myöntää uuden sertifikaatin, Collectorin Philip Winberg sanoo.

Ilmoitus