Cocopanda laajenee: ”Odotamme Puolassa samaa kasvua kuin Suomessa”

Uusi varasto Saksassa.

 

Ilmoitus

Kauneussivusto Cocopanda laajenee Euroopassa ja yritys lanseeraa sivustonsa syksyn aikana Puolassa. Heidän nettiliikkeensä, joka myy meikki- ja kauneustuotteita, löytyy tätä nykyä Suomesta, Ruotsista, Tanskasta, Saksasta ja Itävallasta.

Yritys on tytäryhtiö norjalaiselle Brandsdal Groupille, joka omistaa myös norjalaisen nettiliikkeen Blivakker.no.

Yritys on kasvanut huikeaa vauhtia alusta alkaen.

 

Odotukset korkealla

Brandsdal Group kertoo sisarsivustollemme Ehandel.no, että heillä on suuret odotukset koskien lanseerausta Puolassa. He toivovat nettiliikkeen nopeaa taloudellista kasvua – täsmälleen samanlaista kuin heillä oli suomalaisilla markkinoilla.

- Tutkimuksemme osoittavat, että puolalaiset asiakkaat ovat kiinnostuneita tunnetuista merkkituotteista samalla kun he ovat hintatietoisia. Se sopii hyvin meidän strategiaamme, Brandsdal Groupin markkinointipäällikkö Lene Johanssen sanoo Ehandel.no-lehdelle.

Muutaman vuoden jälkeen he uskovat voivansa kilpailla johtavien puolalaisten kauneussivustojen kanssa.

 

Ilmoitus

Uusi varasto Saksassa

Syyskuussa he muuttavat niin ikään uusiin varastotiloihin Saksan Flensburgissa. Lene Johansenin mukaan uudet varastotilat ovat entisiä huomattavasti paremmat.

- Teemme strategisesti töitä avataksemme uusia liikkeitä maissa, joihin voimme toimittaa tuotteet nopeasti ja tehokkaasti Flensburgin varastostamme, hän sanoo.