Clas Ohlsonin kertakäyttögrillit historiaan

"Kertakäyttögrilli on tuote, joka lisää roskaamista, se ei ole resurssitehokas".

Ilmoitus

Clas Ohlson lopettaa kertakäyttögrillien myynnin vuoden 2019 aikana, ja keskittyy niiden sijaan kannettaviin grilleihin. Päätös on osa yrityksen vastuullisuusagendaa, johon kuuluu sellaisten tuotteiden poistaminen valikoimasta, joilla on negatiivinen ympäristövaikutus.

Clas Ohlson ilmoitti noin kuukausi sitten poistavansa muoviset kertakäyttötuotteet myynnistä vuoden 2019 aikana, ja nyt yritys ilmoittaa poistavansa kertakäyttögrillit valikoimastaan ympäristösyistä.

Ilmoitus

- Kertakäyttögrilli on tuote, joka lisää roskaamista, se ei ole resurssitehokas ja se päätyy valitettavan usein sekajätteisiin kierrättämisen sijaan. Tästä syystä olemme päättäneet poistaa tuotteen valikoimastamme tämän vuoden aikana. Keskitymme jatkossa kannettaviin grilleihin, ja tuomme myyntiin useita uutuuksia jo nyt kevään aikana, kertoo tiedotteessa Nina Cronehag, Clas Ohlsonin Business Leader.

Clas Ohlsonilla on tavoitteena, että vastuullisempaa elämäntapaa tukevien tuotteiden osuus on 25 % kokonaismyynnistä vuonna 2020. Tämä tarkoittaa, että yritys ottaa aktiivisesti valikoimaansa tuotteita, jotka ovat tavalla tai toisella resurssitehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä kuin saman tuoteryhmän vastaavat tuotteet. Samalla valikoimasta poistetaan ympäristölle huonompia vaihtoehtoja, kuten kertakäyttögrillit.