Clas Ohlsonin uusi palvelu: Vuokraa joulu

Clas Ohlson tarjoaa jäsenilleen uuden palvelun: voit vuokrata laatikolliseen joulutuotteita.

Clas Ohlson laajentaa jo aiemmin toteuttamaansa vuokrapalvelua jouluun. Aiemmin yritys on jo vuokrannut työkaluja asiakkaidensa käyttöön, mutta tästä päivästä alkaen Helsingin Kampin ja Kaivokadun myymälöistä voi myös kipaista hakemaan joulun tunnelmaa kotiin. Vuokraat joulutuotteet ja palautat ne pyhien jälkeen.

–Koska joulukoristeita käytetään vain kerran vuodessa rajoitetun ajan, haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän vaihtoehdon niin ympäristölle kuin lompakolle. Haluamme helpottaa elämää kaikenlaisissa kodeissa. Clas Ohlsonin joululaatikko onkin tarkoitettu kaikille, joilla ei ole ennestään kaapit täynnä joulukoristeita, jotka viettävät joulua eri tavalla, uudessa paikassa tai vaikkapa ensimmäistä kertaa, Clas Ohlsonin Commercial Manager Carita Degerman kertoo.

Ilmoitus

 

Sisältö perustuu kyselytutkimukseen

Joululaatikosta löytyy joulukynttelikkö, joulutähti, johon sisältyy lamppu, johto ja johdonsuoristin, pieni joulukuusi, valoketju, joulukuusenpalloja, joulutonttu sekä pientä joulupuuhaa. Laatikkoon on laitettu myös pikkulahja.

Laatikon sisältö perustuu Clas Ohlsonin Club Clas-jäsenille Ruotsissa tehtyyn tutkimukseen, jossa kysyttiin muun muassa joulun tärkeimmistä koristeista.

- Vuokraamme jo nyt työkaluja Kaivokadun myymälässämme ja tämä on meille uusi tapa tukea vastuullista elämäntapaa. Toivomme, että tämä testiprojekti kiinnostaa asiakkaitamme ja että moni saa joulutunnelman itselleen joululaatikon avulla, Degerman kertoo.

Joululaatikon hinta on 9,99 euroa ja niitä on tarjolla vain rajoitettu määrä. Joululaatikko on myös palautettava ja se tapahtuu viimeistään 13.1. ensi vuonna.

Clas Ohlsonilla on vastaava joulunvuokrauskampanja myös muissa Pohjoismaissa.