Clas Ohlsonin ja Woltin yhteistyökokeilu laajenee

Pilotti poiki hyvät tulokset – nopeat toimitukset laajenevat uusiin kaupunkeihin.

Clas Ohlson ja teknologiayritys Wolt aloittivat maaliskuussa yhteisen kokeilun, joka mahdollistaa nopeat toimitukset osassa pääkaupunkiseutua.

Nyt, pari kuukautta myöhemmin, kokeilu jatkuu ja sitä on päätetty laajentaa. Mukaan on otettu myös uusia kaupunkeja, jotta palvelu olisi asiakkaiden käytössä entistä laajemmin.

Ilmoitus

Mukaan tulevat Turku, Tampere, Oulu sekä Hämeenlinna. Tänään alkaneen laajennetun kokeilun puitteissa kahdeksasta Clas Ohlsonin myymälästä voi tilata niiden aukioloaikana 200 eri tuotetta, vaikkapa uudet LED-lamput tai piknik-tarvikkeet.

Olemme iloisia, että voimme laajentaa yhteistyötä. Uskomme, että tarve tämänkaltaisille palveluille on suuri ja haluamme, että tuotteemme ovat saatavilla kaikille mahdollisimman helposti. Wolt-yhteistyön lisäksi olemme tuoneet asiakkaille esimerkiksi uuden Click&Drive –toimitusvaihtoehdon myymälässä asioimisen rinnalle. Näiden palveluiden avulla voimme varmasti entistä paremmin auttaa kiireisten asiakkaidemme arkea, Sara Langhoff, Business Development Manager, Clas Ohlsonilta sanoo.

Yhteistyö Woltin kanssa on vastannut uusien toimitustapojen kysyntään eikä kotiintoimituksen yhteydessä tarvitse olla kontaktissa kuljettajan kanssa.

Olemme todella iloisia, että pilotti on otettu näin hyvin vastaan. Tällainen yhteistyö on meille ensimmäinen laatuaan ja olemme parin viime kuukauden aikana oppineet paljon siitä, millaisia tuotteita ihmiset tarvitsevat ja miten niiden kuljetus kannattaa järjestää. Odotamme innolla uusia oppeja uusista kaupungeista, Woltin Suomen maajohtaja Henrik Pankakoski sanoo.

Kumppanukset kertoivat tänään alkaneesta laajennetusta palvelusta tiedotteessa.

 

Uudet yhteistyökokeiluun tulevat myymälät:

  • Turku, Hansa
  • Tampere, Ratina
  • Oulu, Valkea
  • Hämeenlinna, Goodman
  • Espoo, Ainoa

Tämän lisäksi palvelussa on aiemmin ollut jo mukana:

Ilmoitus
  • Helsinki, Kamppi
  • Helsinki, Itä-keskus
  • Espoo, Iso Omena