Clas Ohlsonin hyväntekeväisyyskampanja valaisee senioritaloja

Jouluvaloja ja etämusiikkia – Clas Ohlsonin ja Helsinki Missionin yhteistyö toi musiikin iloa ja valoa senioritaloihin.

Clas Ohlson toi kausivalaisemet 10 senioritaloon Helsingissä, Hämeenlinnassa, Mikkelissä ja Vaasassa. Helsinki Mission muusikot kiersivät niin ikään palvelukotien pihalla virittämässä asukkaat joulutunnelmaan musiikin keinoin.

Tämä vuosi on koetellut jokaista, mutta erityisesti poikkeusolot ovat vaikuttaneet ikäihmisiin. Toimittamalla valoja senioritaloihin olemme halunneet ilahduttaa asukkaita ja näyttää, että pienilläkin teoilla voimme luoda paljon iloa, Clas Ohlsonin Suomen markkinointipäällikkö Nana Paija sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Yhteistyössä Helsinki Mission kanssa he ovat järjestäneet myös yhteislaulutilaisuuksia etäyhteyksien kautta ja senioritalojen pihoilla on käynyt esiintymässä muusikoita.

Joululaulujen kautta voimme luoda yhteisiä hetkiä poikkeusoloissakin. On hienoa, että olemme saaneet tähän vapaaehtoisapua niin yksityisiltä henkilöiltä kuin yrityksiltäkin. Olemme todella iloisia, että Clas Ohlson lähti mukaan talkoisiin. Näinä aikoina on erityisen tärkeää puhaltaa yhteen hiileen ja auttaa siellä missä voimme, toiminnanjohtaja Tuula Colliander Helsinki Missiolta kertoo.

Aloite tuli Clas Ohlsonin, joka inspiroitui valaistuaan aiemmin syksyllä Älvsby-talon Lempäälässä. Se sai runsaasti positiivista palautetta.

Olen todella ylpeä, että saimme Helsinki Mission kumppaniksemme. Meille Clas Ohlsonilla on tärkeää edistää yhteisöllisyyttä ja puolustaa kaikenlaisten kotien oikeutta jouluun. Toivon, että vallitsevasta tilanteesta huolimatta olemme yhdessä onnistuneet saattamaan ihmisiä yhteen ja luomaan joulutunnelmaa sekä iloa senioritalojen asukkaille ja henkilökunnalle, Paija sanoo.