Clas Ohlson tekee yhteistyötä World Childhood Foundationin kanssa

“Lasten oikeudet ovat tärkeimpiä alueita vastuullisuusagendallamme".

Ilmoitus

Clas Ohlson ilmoittaa aloittaneensa strategisen kumppanuuden World Childhood Foundationin (Childhood) kanssa. Childhood tunnistaa ja tukee paikallisia projekteja, jotka työskentelevät lasten seksuaalisen hyväksikäytön, riiston ja väkivallan estämiseksi.

- Lasten oikeudet ovat tärkeimpiä alueita vastuullisuusagendallamme, ne ovat olleet sitä jo pitkään. Siksi olemme ylpeitä ollessamme nyt osa Childhoodin tärkeää työtä, jonka tarkoituksena on estää lasten joutuminen väkivallan tai seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi, kertoo tiedotteessa Tina Englyst, Clas Ohlsonin pääjuristi ja vastuullisuusjohtaja.

Ilmoitus

Ruotsin kuningatar Silvia perusti World Childhood Foundationin vuonna 1999 tavoitteenaan suojella lasten oikeutta turvalliseen ja rakastavaan lapsuuteen sekä erityisesti parantaa sellaisten lasten elämänlaatua, jotka ovat vaarassa joutua väkivallan tai seksuaalisen hyväksikäytön kohteiksi. Childhoodilla on nykyään toimintaa 14 maassa.

Childhoodin saaman taloudellisen tuen lisäksi Clas Ohlsonin pohjoismaisille työntekijöille tarjotaan mahdollisuus osallistua vapaaehtoiseen koulutukseen siitä, miten estää lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa ja seksuaalista hyväksikäyttöä olemalla turvallinen aikuinen, ja kaikille työntekijöille tarjotaan syvempää tietoa aiheesta. Clas Ohlsonin asiakkaat voivat lisäksi tukea Childhoodin työtä ostamalla valikoituja Childhood-tuotteita syksyllä.

Clas Ohlsonilla on myös jatkuva kumppanuus Save the Childrenin kanssa.

- Childhood-yhteistyömme täydentää yhteistyötämme Save the Childrenin kanssa. Save the Childrenin kanssa keskitymme ensisijaisesti parantamaan kiinalaisten siirtotyöläisten lasten oloja, kun taas Childhood-yhteistyön pääpainona on lasten oikeudet Pohjoismaissa, kertoo Tina Englyst.

Lue lisää World Childhood Foundationista täältä.