Clas Ohlson lanseeraa työkalujen vuokrauspalvelun

Vuokrauspalvelu löytyy kaikista Clas Ohlssonin myymälöistä.

Clas Ohlson lanseerasi tänään ”Vuokraa Clas Ohlsonilta”-palvelun kaikissa myymälöissään Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Kyse on elämän yksinkertaistamisesta kaikentyyppisissä kodeissa. Nykyään monet ihmiset haluavat mieluummin vuokrata ostamisen sijaan, etenkin tuotteita, joita ei käytetä niin usein. Vuokraus on ollut mahdollista aiemmin tietyissä myymälöissä Ruotsissa, mutta otamme nyt seuraavan askeleen ja aloitamme ”Vuokraa Clas Ohlsonilta” -palvelun kaikissa myymälöissämme, Clas Ohlsonin kaupallinen johtaja Stine Trygg-Hauger kertoo.

Ilmoitus

Vuokraamisen trendi on kasvussa kun ihmisillä on tilan puutetta ja monet haluavat elää kestävämmän kehityksen mukaisesti.

Vuokraus on osa vastuullisuustyötämme ja haluamme auttaa asiakkaitamme elämään kestävämmin ja ympäristöä säästäen. Niille, jotka käyttävät harvoin työkaluja, on ympäristön kannalta parempi vaihtoehto vuokrata kuin ostaa. Poraa käytetään keskimäärin vain 13 minuuttia. Siinä näemme, että voimme olla apuna tekemässä muutosta, Stine Trygg-Hauger sanoo tiedotteessa.

Clas Ohlson vuokraa ainakin aluksi 16 erilaista tuotetta, kuten poria ja moottorisahoja. Hinta vaihtelee 5,90 eurosta 39,90 euroon, mutta asiakasklubi Club Clasin jäsenet saavat tuotteet puoleen hintaan.

Clas Ohlson kannustaa asiakkaitaan elämään vastuullisemmin ja vuokrauspalvelu on osa ketjun kampanjaa ”Anna rakkautta sille, mitä sinulla on”. Sen tarkoituksena on kannustaa korjaamaan ja laittamaan kuntoon jo omistamiaan tavaroita sen sijaan, että ostaisi aina uutta.

Vuokrauspalveun tuotteet voi klikata lainaksi Clas Ohlsonin kotisivulta.