Clas Ohlson lanseeraa kodin ensiapulaukun

Ehandel kertoi viime viikolla Clas Ohlsonin työkalujen vuokrauspalvelusta. Tänään ketju esitteli toisen osan ”Anna rakkautta sille, mitä sinulla on” -kampanjaa: kodin ensiapulaukun tavaroiden korjaamiseen.

Clas Ohlson kertoo tiedotteessa, että pakkaus sisältää 22 tuotetta, jotka helpottavat tavaroiden korjaamista. Tällaisia ovat teipit, liimat, ruuvit, naulat ja ompelusarja.

Clas Ohlsonin uuden paketin avulla voit korjata useimmat rikkoutuneet tuotteet. Korjaamisen helpottamiseksi mukana on myös yksinkertaiset ohjeet tuotteiden käytöstä. Myymälähenkilökuntamme vastaa mielellään myös kysymyksiin ja antaa vinkkejä ja neuvoja, osto- ja tuotekehitysjohtaja Eva Berg sanoo.

Ilmoitus

Yhtiö muistuttaa, ettei korjaaminen ole vaikeaa – ajattele vaikka kumisaappaissa olevaa reikää. First Repair Kitin tarkoituksena on auttaa elämään hieman kestävämmin.

Vanhoista tavaroista huolehtimisella voi tehdä suuren eron ja vaikuttaa siihen, että uusia tuotteita ei tarvitse tuottaa tarpeettomasti. First Repair Kitin avulla voimme tehdä hyvää ympäristölle arkisin teoin. Olen siitä sekä onnellinen että ylpeä, Eva Berg sanoo.