Clas Ohlson kokeilee myyntiä Amazonin kautta

”Pilottikokeilu”.

Market paljasti äskettäin, että Clas Ohlson ryhtyy myymään Amazonissa. Ruotsalainen kodintavaraketju näyttää nyt olevan avoin uusille yhteistöille sen jälkeen kun Lotta Lyrå otti ohjat käsiinsä yhtiössä.

Ilmoitus

Äskettäin Clas Ohlson lanseerasi uudenlaisen kivijalkakaupan, joka tekee yhteistyötä sekä kasvien verkkokaupan että kasvavan kotiinkuljetusyrityksen kanssa. Kaupassa myydään myös vintage-vaatteita kahdesta toisesta yrityksestä, kertoo Lotta Lyrå.

Nyt Clas Ohlson aikoo kokeilla verkkokauppajätti Amazonia markkinapaikkana. Kyseessä on erityisesti Amazonin brittiläinen verkkokauppa, Amazon.co.uk.

- Teemme pilottitestauksen, joka toivottavasti onnistuu hyvin, Lotta Lyrå kertoo Marketille.

”Täsmällistä tietoa”

Yritys testaa uutta myyntikanavaa arvioidakseen jos laajennus muille markkinoille on kannattavaa. Vielä on kuitenkin liian varhaista sanoa jos yritys valmistautuu mahdolliseen Amazonin markkinapaikan Ruotsi-lanseeraukseen.

- Kuten sanottu, tämä on vain kokeilu, joten vielä on liian aikaista sanoa muuta. Mutta kokeilemme tietenkin saadaksemme täsmällistä tietoa, jota voidaan käyttää kaikilla markkinoillamme, kertoo Lotta Lyrå.

Clas Ohlson toimii jo nyt Iso-Britanniassa omalla verkkokaupalla sekä muutamalla kivijalkakaupalla ennen kaikkea Lontoon alueella.

Lue myös: https://ehandel.fi/clas-ohlson-avaa-aivan-uudenlaisen-myymalan-ei-viela-suomeen/

 

Ilmoitus