Clas Ohlson jatkaa myymäläverkoston optimointia

Clas Ohlson avasi viime viikolla Mall of Triplaan uuden täyden valikoiman myymälän.

Clas Ohlsonin uusi liike Triplassa on myyntipinta-alaltaan 1200 neliömetriä ja uuden myymälän avaaminen on osa käynnissä olevaa myymäläverkoston optimointia.

Uuden myymälän valikoima on suunniteltu asiakkaiden mukaan ja sieltä löytyvät kaikki muut tuoteryhmät paitsi esimerkiksi isot puutarhakoneet.

Ilmoitus

- Toivotamme asiakkaat tervetulleeksi tutustumaan Suomen hienoimpaan Clas Ohlsoniin kauppakeskuksen ensimmäiseen kerrokseen. Mall of Triplassa on upeat puitteet, ja tänne pääsee helposti niin julkisilla kuin autollakin. Odotamme innolla joulukaupan käynnistymistä. Tiesitkös muuten, että meiltä saa suosittuja Cura of Sweden -painopeittoja, joiden avulla voit nukkua paremmin? Myymäläpäällikkö Ben Lindberg sanoo yrityksen tiedotteessa.

Lindberg siirtyi uuteen myymälään Mannerheimintien myymälästä, joka sulkee ovensa.

 

Optimointi jatkuu Itiksessä ja Seinäjoella

Ruotsalaisketju panostaa tällä hetkellä Suomessa kivijalkaverkoston optimointiin. Seuraavaksi Clas Ohlson avaa uuden myymälän Seinäjoen Ideaparkissa marraskuussa. Seinäjoen Lehtisen myymälä sulkee ovensa ja sen henkilökunta siirtyy uuteen liikkeeseen.

Ensi vuoden helmikuussa Clas Ohlson avaa lisäksi uudistetun Itiksen myymälän, mikä pitää sisällään muutoon uusiin ja hieman pienempiin tiloihin kauppakeskuksen vieressä. Tämä on osa Itiksen kehittymistä.

Clas Ohlsonin myynti Suomessa kasvoi syyskuussa kuusi prosenttia edellisvuodesta ja kohosi 8,5 miljoonaan euroon. Yrityksen valikoima löytyy niin ikään verkkokaupasta.