Clas Ohlson ja Wolt aloittavat uuden pilotin

”Haluamme helpottaa elämää kaikissa kodeissa.”

Clas Ohlson ja suomalainen teknologiayritys Wolt käynnistävät yhteisen pilotin tuodakseen helpotusta asiakkaidensa kiireiseen arkeen.

Kolme kuukautta kestävän kokeilun aikana asiakkaat voivat tilata Woltin kautta tarvikkeita Clas Ohlsonin sadan suosituimman tuotteen listalta, joka sisältää muun muassa sulakkeet, sateenvarjot, led-lamput sekä ilmapatjat. Toimitusalue kattaa Helsingissä Kamppia ympäröivät asuinalueet mukaan lukien Ruskeasuon, Pasilan, Katajanokan, Kalasataman, Munkkisaaren, Lauttasaaren ja Meilahden.

Ilmoitus

Jos asiakkaat ottavat kokeilun hyvin vastaan, se saattaa tulevaisuudessa jatkua ja jopa laajentua.

Yhteistyö avittaa Clas Ohlsonia tavoittamaan uusia asiakkaita ja luo jo olemassa oleville asiakkaille mahdollisuuden nopeisiin kotiinkuljetuksiin.

Haluamme helpottaa elämää kaikissa kodeissa. Saavutettavuuden ja mukavuuden tarjoaminen ovat elintärkeitä kasvullemme. Yhteistyö Woltin kaltaisen teknologiayrityksen kanssa parantaa asiakaskokemustamme sekä auttaa meitä tavoittamaan uuden, nuoren asiakassegmentin. Olemme aiemmin tehneet yhteistyötä muun muassa ruoan verkkokauppaan erikoistuneiden Mathemin ja Kolonialin kanssa Ruotsissa ja Norjassa. Olemme iloisia päästessämme aloittamaan yhteisen matkan nyt Woltin kanssa Suomessa, Clas Ohlsonin maajohtaja Virpi Viinikainen kertoo.

Teknologiayhtiö Wolt kertoo puolestaan oppivansa tämän kautta kuinka heidän osaamisensa logistiikan alalta sekä teknologia sopivat muiden alojen tarpeisiin.

Olemme valtavan iloisia, että pääsemme aloittamaan yhteistyön Clas Ohlsonin kanssa. Vaikka kodintarvikkeiden ja teknisten laitteiden kotiinkuljetus on meille uutta, on tavoitteemme pohjimmiltaan edelleen sama kuin ruoankin kanssa. Haluamme tarjota asiakkaillemme aikaa keskittyä heille tärkeisiin asioihin ja ylittää heidän odotuksensa erinomaisella palvelulla. Toivomme, että voimme jälleen tehdä omalta osaltamme jokapäiväisestä elämästä vähän helpompaa, Woltin Suomen maajohtaja Henrik Pankakoski sanoo.

Wolt on suomalainen teknologiayritys, joka välittää ravintolaruokaa omalla verkkoalustallaan 20 maassa ja yli 70 kaupungissa. Woltin mobiilisovelluksella tai verkkosivuilla asiakkaat voivat tilata ruokaa alustan kumppaniravintoloista ja joko noutaa ruoan itse tai saada sen kotiinkuljetettuna.

Clas Ohlson ja Wolt kertoivat suunnitelmistaan aiemmin tänään.

Ilmoitus