Clas Ohlson avaa myymälän Porvooseen

Clas Ohlson avaa myymälän Porvoon kauppakeskus Lundiin näillä näkymin vielä kevään 2020 aikana.

- Olemme vuosien varrella saaneet monta toivetta Porvoosta avata myymälä kaupungissa. Nyt Lundin uudistuminen mahdollisti sopivan liiketilan löytymisen ja olemme todella iloisia voidessamme julkistaa myymälän avaamisen Porvoossa keväällä. Uskon, että myymälämme tuo mukavan lisän kodin kunnostamisen ja ehostamisen tarjontaan Porvoon ja lähikuntien asukkaille. Olemme myös iloisia voidessamme tarjota alueelle muutaman kokonaan uuden työpaikan, Clas Ohlsonin Suomen toimitusjohtaja Virpi Viinikainen kommentoi.

 

Ilmoitus

”Porvoolaisten tarpeisiin”

Uusi myymälä sijaitsee kauppakeskuksen toisessa kerroksessa ja sen myyntipinta-ala on 786 neliömetriä. Myymälä työllistää 10 henkilöä ja se on Clas Ohlsonin mukaan suunniteltu erityisesti porvoolaisten tarpeisiin. Liikkeestä löytyy muun muassa tuotteita kotiin, elektroniikan tuotteita, sähkö-, pienrauta- ja vapaa-ajan tuotteita.

Clas Ohlsonilla on meneillään myymäläverkoston optimointi, mikä pitää sisällään paitsi uusien myymälöiden avaamisia, myös joidenkin liikkeiden sulkemisia tai muuttoa uusiin tiloihin.

Lundin kauppakeskuksessa vierailee vuosittain noin 2,5-3 miljoonaa kävijää.