CDON lanseeraa yrityslainat verkkokauppiaille

Pohjoismainen verkkojätti lanseeraa tänään yrityslainat markkinapaikallaan toimiville verkkokauppiaille.

CDON:illa on reilut 1000 kauppiasta, jotka myyvät tuotteitaan markkinapaikalla. Tästä päivästä alkaen näillä kauppiailla on mahdollisuus ottaa yrityslaina esimerkiksi alennuskampanjaa edeltävän suuren erän ostoon. Laina tehdään CDON Connect-työkalun kautta ja lainan hakemisen jälkeen rahat ovat kauppiaan tilillä vuorokauden sisällä, verkkokauppajätti lupaa. Tämä siksi, että DCON on jo ottanut markkinapaikalla myyvien kauppiaiden luottotiedot. Yrityslainat myöntää Froda.

Katsomme aina yhdessä kauppiaiden kanssa kuinka voimme terästää tarjontaamme, jossa tavoitteena on olla itsestään selvä valinta kaikille, jotka haluavat kasvattaa verkkomyyntiään Pohjoismaissa. Sen lisäksi, että tarjoamme vankan myyntikanavan, jaamme myös dataa ja oivalluksia, jotta voimme tukea kauppiaita kasvattamaan myyntiään. Että lisäämme kätevän ja hyödyllisen yrityslainan tarjontaamme tekee meistä entistäkin relevantimpia ja monet yritysasiakkaat ovat kaivanneet tätä, CDON:in kaupallinen johtaja David Olhed sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Yritykset voivat lainata CDON:in kautta 10 000 Ruotsin kruunusta alkaen aina kahteen miljoonaan Ruotsin kruunuun saakka ennaltamäärätyllä kuukausikustannuksella ja maksuaika on joustava. Muita kuluja ei tule, verkkojätti lupaa. Kuukausimaksun määrä riippuu muun muassa lainan suuruudesta. Lainaan pääsevät käsiksi kaikki markkinapaikalla myyvät kauppiaat, jotka käyttävät CDON Connect -työkalua. Laina haetaan sitä kautta.

Meidän alallamme on monta hyvää syytä ottaa yrityslaina – voi olla kysymys valikoiman kasvattamisesta, nopeasta trendiin vastaamisesta tai että ostaa varastoa suuren kampanjan edellä. Siitä huolimatta miksi, me haluamme helpottaa arkea kauppiaillemme tarkoitetuilla älykkäillä ratkaisuilla ja Frodan yrityslaina on edullinen lainatuote, jonka takana me voimme seisoa, David Olhed jatkaa.

Frodan perustaja Oliver Mohseni on ”uskomattoman iloinen yhteistyöstä CDON:in kanssa".

On tärkeämpää kuin koskaan, että verkkokauppiaat voivat kasvaa ja investoida tulevaisuuteen vallitsevassa tilanteessa ja me olemme iloisia voidessamme olla kestävä ja edullinen partneri tässä, hän sanoo.

Tällaiset yrityslainat sinällään eivät ole uusi tuote. Malli on jo olemassa esimerkiksi Amazonilla.

CDON on Pohjoismainen suurin markkinapaikka onlinella ja sillä on toimintaa Ruotsin ja Suomen lisäksi Norjassa ja Tanskassa.