Cdon hakee vahvistusta Ranskasta

Ranskalainen markkinapaikka täydentää Cdonin tarjontaa.

Cdon on innostunut Ranskasta. Yhtiö aloitti yhteistyön ranskalaisen Cdiscountin kanssa noin kaksi ja puoli vuotta sitten ja kesästä 2020 alkaen Cdiscountin tuotteita on myyty Cdonin markkinapaikalla. Tätä kautta ranskalaisyhtiö tavoittaa pohjoismaiset asiakkaat.

Tällä kertaa kyseessä on urheilutarvikemyyjä Decathlon. Nyt suuri osa urheilutarvikkeisiin erikoistuneen myyjän tuotteista löytyy integroituna Cdonin alustaan. Tavoitteena myös tällä kertaa on pohjoismaisten asiakkaiden tavoittaminen.

Ilmoitus

Cdon laajentaa tarjontaa urheilukategoriassa ja toivottaa Decathlonin tervetulleeksi Cdonin markkinapaikalle. Ranskalainen urheiluketju on maailman suurin jälleenmyyjä, jonka valikoimassa on yli 40 000 tuotetta. Decathlon julkistaa lähes koko valikoimansa Cdonin markkinapaikalla 1. maaliskuuta 2022, selviää lehdistötiedotteesta.

Decathlon myy tällä hetkellä urheilutarvikkeita yli 1600 fyysisessä myymälässä 60 eri maassa.

Olemme iloisia saadessamme toivottaa Decathlonin Cdonin markkinapaikalle. Yhdessä voimme tarjota kuluttajillemme entistäkin houkuttelevamman tarjonnan urheilukategoriassa. Odotamme innolla, että pääsemme kehittämään Decathlonin liiketoimintaa Cdonin markkinapaikalla ja yhdessä voimme tavoittaa uudet ulottuvuudet, Artemis Diabaté, Head of Onboarding, Cdon kommentoi.

Decathlonin edustaja sanoo, että on suuri mahdollisuus integroitua Cdonille ja tehdä tuotteet paremmin saataviksi urheilun harjoittajille Pohjoismaissa.