CDON Amazonin tulosta: ”Ei välttämättä negatiivista”

"Auttaa luomaan suuremman kuvan markkinapaikoista."

Amazon kertoi tänään lanseeraavansa Ruotsissa. Tieto on saavuttanut niin median kuin muut kauppiaat, kuten CDON:in, mikä on iso pohjoismainen markkinapaikka. Ehandelin sisarsivusto tavoitti CDON:in toimitusjohtaja Kristoffer Väliharjun, joka kommentoi päivän jymyuutista.

Meillä on oltava suuri kunnioitus Amazonin kaltaista toimijaa kohtaan ja mitä heidän tulonsa ruotsalaisille markkinoille voi merkitä. Se vaikuttaa ruotsalaiseen kaupankäyntiin, mutta CDON:ille sen ei välttämättä tarvitse olla negatiivista, koska saamme heiltä apua luomaan suuremman kuvan kauppiaiden ja kuluttajien keskuudessa markkinapaikoista yleisesti, CDON toimitusjohtaja Kristoffer Väliharju sanoo Ehandelin sisarsivustolle.

Ilmoitus

Väliharju itse ei ole erityisen huolissaan vaan viittaa siihen, että CDON:in markkinapaikka on kasvanut viime aikoina. Q2 aikana kasvua oli 106 prosenttia ja Väliharju sanoo, että markkinapaikalle liittyy uusia kauppiaita joka viikko.

Meidän mielestämme tarvitaan paikallista vaihtoehtoa, johon on helppo liittyä ja jolla on aito kiinnostus auttaa pohjoismaisia verkkokauppiaita onnistumaan digitaalisessa myynnissä. Meidän liikemallissamme teemme jatkuvasti töitä vähentääksemme omaa myyntiämme. Luotamme, että kauppiaat voivat tarjota asiakkaille parasta kukin omassa segmentissään ja se tarkoittaa, että me voitamme, kun jaamme oivalluksiamme kauppiaille ja ettemme kilpaile heidän kanssaan. Näemme, että tämä on luonut turvallisuuden tunnetta niiden 1200 kauppiaan luona, jotka myyvät ja kasvavat kauttamme, Kristoffer Väliharju kertoo.