CDON aikoo suurimmaksi – panostaa Legoihin

”Kaivattu yhteistyökumppani”.

CDON:illa on tapahtunut viime aikoina. Nyt markkinapaikka panostaa uuteen kategoriaan, nostaakseen edelleen aluetta, jolla on mennyt loistavasti vuonna 2020. Se on leikkikalut.Tällä kertaa kyseessä on yhteistyö BricksDirectin kanssa, joka tuo mukanaan Euroopan suurimman Legovalikoiman.

Olemme nähneet 62 prosentin kasvun leikkikalukategoriassa vuoden 2020 aikana. Meillä on jo nyt monia toimijoita lasten tuotteissa ja leikkikaluissa ja näemme tämän kategorian kasvattamisessa suuren potentiaalin. Haluamme myös tarjota asiakkaillemme täyden valikoiman suurimmilta leikkikalutuotemerkeiltä ja BricksDirect on kaivattu yhteistyökumppani, David Olhed, CDON:in CCO sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Leikkikalukategoriassa CDON:ilta löytyy jo aikaisemmin toimijoita, kuten Adlibris ynnä muita, mutta nyt tätä laajennetaan entisestään. Tavoitteena on olla johtava toimija vauvojen, lasten ja leikkikalujen osalta Pohjoismaissa, yhtiön mukaan.

Meillä on tänä päivänä yli 400 000 lasten tuotetta vauvojen, lasten ja leikkikalujen kategoriassa jatkuvasti kasvavalle asiakaskunnallemme. Näemme, että yhä useammat ostavat leikkikalut ja lastentuotteet netistä eikä leikkikalut ole yhtä helposti saatavilla kuin muut segmentit. Tähän me haluamme muutoksen. Vuoden 2020 aikana meillä oli yli 120 miljoonaa vierailijaa markkinapaikalla ja suuri osa näistä oli kiinnostunut leikkikaluista, David Olhed sanoo.