Caverionista PostNordin tekninen kumppani

”Toivomme laajentavamme yhteistyötämme myös tulevaisuudessa.”

PostNord ja Caverion tekivät sopimuksen teknisen ylläpidon palveluista Tanskassa, Ruotsissa ja Suomessa. Kumppanuus kattaa teknisen huollon ja kunnossapidon sekä Helpdesk-palvelut väliaikaisella sopimuskaudella.

Aloitamme Caverionin kanssa hyvillä mielin ja yhteensä yli 100 paikkakunnalla Tanskassa, Ruotsissa ja Suomessa. Kumppanuutemme on tällä hetkellä solmittu väliaikaiseksi, johtuen hankintakiistasta kolmannen osapuolen kanssa. Me PostNordilla painotamme aina moderneja digitaalisia ratkaisuja ja toimintojen kestävää kehitystä, Christian Göttsche, Facility Management -johtaja, PostNordilta kertoo tiedotteessa.

Ilmoitus

PostNordin mukaan kumppanivalinnassa painoivat muun muassa Caverionin tekninen osaaminen sekä kyky tarjota kestävän kehityksen mukaisia palveluita.

PostNordin ydinliiketoiminnan tukeminen on hieno mahdollisuus ja toivomme laajentavamme yhteistyötämme myös tulevaisuudessa. Caverionin tavoitteena on varmistaa PostNordille konkreettisia tuloksia palveluista, kuten energian ja kustannusten optimointia sekä korkeaa asiakastyytyväisyyttä. PostNord ottaa Pohjoismaissa käyttöönsä myös Caverion SmartView:n, joka tarjoaa reaaliaikaisen digitaalisen näkymän kiinteistöjen tilaan, Thomas Hietto, Caverionin varatoimitusjohtaja ja Palvelut-liiketoimintayksikön johtaja sanoo.