Calirootsin liikevaihto nousi 37 miljoonaan

Kasvua lähes 10 miljoonaa euroa.

Lähes vuosi sitten verkkokauppayritys Calirootsin toimitusjohtaja Andreas Koschnike ilmoitti, että yritys on ollut kannattava edelliset 12 kuukautta. Yritys näytti siis vihdoin olevan matkalla paremmille luvuille ja Koschnike ilmoitti samalla, että liikevaihdon tavoitteeksi asetettiin vuodelle 2017 40 miljoonaa euroa.

Ilmoitus

Tuore tilinpäätös kuitenkin osoittaa, että Calirootsin takana olevan konserni California Rootsin liikevaihto viime vuonna oli 37,5 miljoonaa euroa. Yhtiö ei täten saavuttanut tavoitettaan, mutta edellisvuoden 27,9 miljoonan euron liikevaihtoon oli kuitenkin saatu kasvua.

Tulos huononi

Samanaikaisesti Caliroots saa kuitenkin odotella vielä parempia lukuja tilinpäätökseen. Verkkokauppakonsernin viime vuoden tulos jäi miinukselle 910 000 euroa, kun se edellisvuonna oli miinuksella 850 000 euroa. Yritys kuitenkin katsoo positiivisesti meneillään olevaan vuoteen, joka on tähän mennessä tuonut mukanaan muun muassa uuden superomni-myymälän ja oman vaatemerkin.

Californian Roots käsittää yhtensä kolme eri sivustoa ja muutaman kivijalkakaupan Tukholmassa, Göteborgissa ja Berliinissä.