Byggmax toi verkkokaupan supersuositut lasiovet myös myymälöihin

Lasiovet ovat verkkokaupan suosituimpia tuotteita.

Rakennustarvikeliike Byggmax kertoo tänään, että verkkokaupan suosituimpien tuotteiden joukkoon kuuluvat lasiovet ovat nyt saatavilla myös yhtiön kymmenestä myymälästä eri puolilla maata. Myymälästä löytyvät vain valkokarmiset lasiovet, mutta verkkokaupasta löytyy laajempi värivalikoima sekä lisäeristettyjä liukuovimalleja.

Terassin lasiovet kannattaa suunnitella rakennuksen tyyliin sopivaksi sekä käyttötarkoitusta silmällä pitäen. Mitä enemmän aikaa siellä vietetään ympäri vuoden, sitä enemmän eristystä tarvitaan, mutta yleiseen käyttöön sopivat aivan hyvin nyt myymälöihinkin tulleet perusvahvuiset lasiovet, Byggmaxin Suomen maajohtaja Aleksi Virkkunen sanoo.

Ilmoitus

Byggmaxin lasiovet ovat korkeudeltaan kaksi metriä, mutta leveydet vaihtelevat 1,5 metristä 4,1 metriin, yhtiö kertoo tiedotteessaan. Standardikorkeuksien ansiosta lasituselementtien hinnat ovat verraten edullisia.

Tyypillisesti lasituksia valmistetaan asiakkaan antamien mittojen mukaan, mikä on hitaampaa ja kalliimpaa kuin standardimittojen mukaan valmistaminen. Byggmaxin tarjoamat moduulimittaiset, standardikokoiset lasit ovat edullisempi vaihtoehto, eikä niissä tingitä laadussa, Virkkunen kertoo.