Bygghemma Group ostaa Edututor Oy:n

"Etsimme jatkuvast mahdollisuuksia parantaa osaamistamme".

Ilmoitus

Bygghemma Group on tänään ostanut Edututor Oy:n koko osakekannan. Edututor on Suomen johtavia verkkokauppoja valitsemillaan tuotealueilla, joita ovat mm. grillit, LED-valaistus ja keittiötarvikkeet. Yrityskaupan avulla Bygghemma vahvistaa myyntiään ja osaamistaan näissä kategorioissa.

Mikael Olander, Bygghemma Groupin pääjohtaja, kertoo yrityskaupasta:

- Toivotan Edututorin tervetulleeksi Bygghemma Groupiin. Edututorilla on osaava, verkkokaupassa ansioitunut johto ja se sopii hyvin yritysostojemme strategiaan. Etsimme jatkuvasti mahdollisuuksia parantaa osaamistamme meille keskeisillä tuotealueilla. Edututor on omissa tuotekategorioissaan hyvin vahva, mikä parantaa Bygghemman asemaa niissä merkittävästi. Tavoitteenamme on jatkossakin tukea nopeaa orgaanista kasvuamme tarkkaan valituilla yritysostoilla myös Suomessa, Olander sanoo tiedotteessa.

Edututor jatkaa itsenäisenä yksikkönä

Edututor perustettiin vuonna 2010 ja sen jälkeen sen keskimääräinen vuosittainen kasvu (CAGR) on ollut noin 37 prosenttia. Yrityksellä on useampi verkkokauppa, joista merkittävimmät ovat Grillikauppa.com, Led-valot.fi, Paista.fi ja Rinkka.com. Vuonna 2017 Edututorin liikevaihto oli noin 4,5 miljoonaa euroa ja operatiivinen tulos noin 120 tuhatta euroa.

Edututor jatkaa itsenäisenä yksikkönä osana Bygghemma Suomen organisaatiota ja sen operatiiviset toimet jatkuvat normaalisti.

- Liittymällä Bygghemma Groupiin pystymme panostamaan kasvuun aiempaa suuremmilla muskeleilla ja näin rakennamme yrityksen hienolle tarinalle vielä upeampaa jatkoa, kertoo Edututorin perustaja Ossi Jääskeläinen mediatiedotteessa.