Burger King laajentaa kotiinkuljetusta – yhteistyössä Woltin kanssa

Digitaalisia myyntikanavia kehitetään jatkossakin.

Burger King –hampurilaisravintolaketju laajentaa toukokuussa yhteistyötä ravintolaruoan tilaus- ja kuljetuspalvelu Woltin kanssa. Kotiinkuljetusalue kattaa jatkossa uusina paikkakuntina Vantaan Tikkurilan, Turun, Tampereen ja Oulun keskusta-alueet. Lisäksi Helsingin kuljetusaluetta laajennetaan ja laajennuksen kunniaksi ensimmäiset sata tilaajaa saavat ilmaisen Whopper-aterian.

Ilmoitus

Burger King otti käyttöön kotiinkuljetuspalvelun ensimmäistä kertaa tammikuussa ja yhtiö kertoo lehdistötiedotteessa palvelun toimineen erinomaisesti.

- Digitaalisten myyntikanavien käyttäminen on nykyaikaa ja palvelee tiettyjen asiakasryhmien tarpeita perinteistä palvelumallia paremmin. Strategiamme keskiössä on digitaalisten myyntikanavien kehittäminen, kertoo ketjujohtaja Tomi Söderström.

”Hyvä menestys”

Wolt-kuljetuspalvelun lisäksi Burger King –ketjussa on otettu käyttöön itsepalvelukassat.

- Olemme tämän vuoden aikana testanneet kotikuljetusta ja itsepalvelukassoja hyvällä menestyksellä. Asiakkailta saatu palaute on ollut erittäin positiivista ja uusille myyntikanaville asetetut tavoitteet ovat ylittyneet, toteaa kehityspäällikkö Olli Mäkäräinen.

Tilaa

Ethän ole unohtanut uutiskirjettämme Ehandeluutiset?

Kiitos!