Budbeen pakettiautomaatit H&M:n myymälöihin

Click & Collect-palvelu - on jo käytössä Ruotsissa ja Alankomaissa.

Budbee aloitti jo aiemmin uuden Click & Collect -palvelun H&M:n kanssa. Se aloitettiin Ruotsissa ja Hollannissa viime vuonna ja jo tuolloin kerrottiin, että alkuvuodesta on Suomen vuoro. Budbeen pakettiautomaatit ilmestyvät vaateketjun myymälöihin helmikuussa ja H&M on ensimmäinen brändi, jonka tuotteita voi hakea yksinoikeudella Budbeen pakettiautomaateista.

Käytännössä uusi yhteistyö tarkoittaa, että asiakkaat voivat hakea Click & Collect-ostoksensa pakettikaapeista kassalla jonottamisen sijaan. Budbee pyrkii tällä ehkäisemään jonojen ja ruuhkien syntymistä, mikä on erityisen ajankohtainen asia pandemia-aikoina. 

Ilmoitus

Uskomme vahvasti pakettiautomaattien mahdollistamaan joustavuuteen, ja olemme erittäin iloisia, että olemme voineet kehittää tämän palvelun yhteistyössä H&M:n kanssa. On hienoa pystyä luomaan tällä tavalla yksinkertaisempia ostoratkaisuja jälleenmyyjille ja kuluttajille, Budbeen kaupallinen johtaja Sophus Broberg kertoo tiedotteessa.

Budbee Boxeja ilmestyy Suomessa 18 H&M myymälään. Ruotsissa kaappeja löytyy 45 myymälästä ja Hollannissa 14 H&M-myymälästä.

Budbee toimittaa Suomen ja Ruotsin lisäksi Hollannissa, Tanskassa ja Belgiassa. Start up keskittyy ilmastoystävällisiin kotiinkuljetukseen ja sillä on myös kattava pakettiautomaattiverkosto, mikä kulkee nimellä Budbee Box. Budbee Box-nimellä kulkevia pakettiautomaatteja löytyy Suomesta Uudenmaan, Turun, Tampereen ja Oulun alueella.

 

LUE MYÖS: H&M ja Budbee pakettiautomaattiyhteistyöhön – lanseeraa Suomessa 2022