Budbee värväsi kestävyyspäällikön – ”atraktiivinen työ, jolle ei voi sanoa ei”

Yhtiö loi uuden roolin.

Budbee vahvistaa joukkoaan rekrytoimalla kestävyyspäällikön. Virkaan astuu Amanda Degerkvist, joka tulee kestävyyteen liittyvistä töistä lentoyhtiö SAS:lta ja siirtyy nyt last mile-toimijan leipiin. 

Kun mahdollisuus aloittaa Budbeellä ilmestyi, niin se oli liian atraktiivinen työ, jolle ei voi sanoa ei. Olen vaikuttunut siitä laajentumis- ja kestävyysreissusta, jonka Budbee on tehnyt ja odotan innolla, että pääseen vetämään kestävyystyötä eri alueilla ja markkinoilla, Amanda Degerkvist sanoo julkilausumassa.

Ilmoitus

Työhön kuuluu kehittää yhtiön työtä ympäristökysymysten ja sosiaalisten kysymysten parissa ja ”vetää  kestäviä aloitteita ennakoiden”. Hän raportoi työstä kommunikaatiopäällikkö Ann Sonnelle.

Kestävyys on ollut meille alusta asti tärkeä kysymys ja haluamme tehdä vieläkin enemmän - olemme siksi luoneet tämän roolin. Tarvitsemme henkilön, joka on omistautunut viemään työtä eteenpäin ja jolla on ymmärrys mahdollisuuksiin ja haasteisiin, jotka on yhdistetty vastuulliseen yrittämiseen. Kaiken tämän olemme löytäneet Amanda Degerkvistissä, Ann Sonne sanoo.