Budbee rikkoi vanhat ennätykset – lähestyy miljardia

Kasvoi huimasti vuoden 2021 aikana.

Last mile-yhtiöt ovat nyt kuumempia kuin koskaan aikaisemmin, mikä näkyy muun muassa Budbeen 100-prosenttisena kasvuna vuonna 2021. Toimijan liikevaihto laskeutui 835 miljoonaan kruunuun koko vuoden osalta ja kasvu oli kokonaan orgaanista.

Meillä on sama struktuuri ja samat tarjoukset kaikissa maissa, mikä osaksi tarkoittaa, että mallimme toimii kaikkialla, osaksi että voimme laittaa aikamme ja energiamme skaalautumiseen. Nyt toimitamme kannattavasti aikaisemmin kuin mitä luulimme, mikä on todella mukavaa. Kasvamme orgaanisesti omin voimin eikä meillä ole tarvetta hankkia muita yrityksiä, koska emme ole tähän mennessä nähneet yrityksiä, jotka voisivat täydentää aukkoja meidän tarjonnassamme, Fredrik Hamilton, yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja sanoo julkilausumassa.

Ilmoitus

Viime vuonna he lanseerasivat muun muassa Belgiassa ja Budbee Box -panostus on poikinut lähemmäs 4000 paikkaa Euroopassa.

Budbee Box on ollut olemassa 1,5 vuotta, mikä kertoo jotain miten nopeasti laajennumme. Katsomme jatkuvasti uusia tapoja, joilla voimme tarjota asiakkaalle jotain uutta ja itse mietimme mitä me olemme yrityksenä, Hamilton sanoo.

Budbee aikoo pian muuttaa uusiin tiloihin kotimaassaa Ruotsissa. Niihin mahtuu 500 työntekijää viidessä eri kerroksessa.