Budbee ja H&M yhteistyöhön Suomessa – toimitus kotiovelle tai pakettiautomaattiin

”Yhteistyö kasvattaa Budbeen toimintaa Suomessa merkittävästi H&M:n ollessa suurivolyyminen toimija markkinoilla”.

Budbee kertoo tänään aloittavansa yhteistyön H&M:n kanssa Suomessa. Lähettipalvelun mukaan se tarkoittaa toiminnan merkittävää kasvua, sillä H&M on suurvolyymien toimija markkinoilla. Toimitus tapahtuu joko kotiovelle tai Budbeen automaattiin. Kuljetuksien ympäristöjalanjälki on yhtiön mukaan minimoitu.

Se, että niinkin vaikuttava toimija kuin H&M valitsee Budbeen, kertoo paljon alan ympäristövaikutusten tunnustamisesta ja siitä, että heillä on kunnianhimoa rakentaa kestävämpi toimintamalli. Emme voisi olla iloisempia yhteistyöstä, Budbeen kaupallinen johtaja Rita Kerola kertoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Budbee toimittaa H&M:n tuotteita neljällä viidestä markkina-alueestaan. Toimituksiin kuuluu koko muotijätin valikoima, H&M Home mukaan lukien.

Palautukset voi niin ikään toimittaa Budbeen kautta, yhtiö kertoo. Ne voi jättää kätevästi omalle kotiovelleen tai Budbee Box-automaattiin.

Suomessa Budbee kuljettaa pääkaupunkiseudulla sekä suurissa kaupungeissa Turussa, Tampereella, Oulussa, Lahdessa, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Budbee Boxeja löytyy HOK Elannon myymölöistä, Lidlin myymälöistä ja R-kioskeista. 

Yhtiön tavoitteena on mahdollistaa verkkokaupan kansainvälinen kasvu kestävällä ja asiakaslähtöisellä tavalla.