Boozt pisti Klarnan tauolle salaisen kassatestin vuoksi – rakentaa omaa maksupalvelua

”Tätä tullaan arvioimaan.”

Ruotsissa tuli kesällä voimaan uusi kassalaki, jonka piti johtaa siihen, että yhteiskunnan velkaantuminen vähenee. Kahdeksan kuukautta lain voimaan astumisen jälkeen sen vaikutukset ei vaikuta olleen aivan toivotunlaiset. Kassalain piti vähentää sitä, että ihmiset valitsevat pahimmillaan velkaantumiseen johtavan laskun, sen sijaan, että he maksaisivat heti. Numeroiden perusteella asia vaikuttaa kuitenkin olevan pikemminkin päinvastoin.

Mikään ei myöskään viittaa siihen, että verkkokaupoissa tarjottaisiin nyt vähemmän laskuja, jotka voi maksaa vasta tilauksen toimituksen jälkeen. Nyt voimme esimerkiksi paljastaa, että Boozt tekee töitä tarjotakseen uutta maksupalvelua, jonka nimi on Booztpay. Sitä testataan tällä hetkellä sisarsivustolla Booztlet. Booztin tavallisessa verkkokaupassa maksuvaihtoehtona on edelleen Klarna.

Ilmoitus

Olemme testanneet itsemme kehittämään Booztpay-ratkaisua Booztletissä viimeisten kuukausien aikana ja siksi Klarna ei ole aktiivinen Booztletissä nyt, yhtiön kommunikaatiopäällikkö Anders Enevoldsen sanoo Ehandelille.

 

Tuleeko ajankohtaiseksi, että tarjoatte Booztpayta myös Booztilla?

Tällä hetkellä tämä on testi. Arvioimme tätä suhteessa muihin mahdollisiin ratkaisuihin.

Booztpayssa voi valita joko 30 päivän laskuna tai maksun voi jakaa eriin.

 

Voitko kertoa enemmän Booztpaysta?

Juuri nyt en voi kertoa siitä enempää, Anders Enevoldsen sanoo.

Ilmoitus

Booztpay on luotu yhdessä maksupalvelutoimittaja Avardan kanssa.

Meidän tavoitteenamme on, että kauppias saa kontrollin asiakasmatkasta ja voi räätälöidä ja optimoida sen omien asiakkaidensa tarpeista. Olemme integroineet osto- ja maksumatkan Booztletin omaan ympäristöön, mikä luo joustavamman asiakasmatkan ja markkinointimahdollisuudet. Olemme tietenkin iloisia ja ylpeitä, että Pohjoismaiden johtava kauppias haluaa testata ratkaisujamme, Ruotsin Avardan Managing Director, Mikael Johansson, sanoo Ehandelille.