BookBeatin kasvu 97 prosenttia – ennätysmyyntiin Suomessa

Kesä toi 17 000 uutta käyttäjää.

Ilmoitus

Aänikirjapalvelu BookBeat jatkaa vahvaa kasvuaan, Kolmannen vuosineljänneksen tulot nousivat 97 prosenttia verrattuna vastaavaan ajankohtaan vuonna 2017.

Kasvua kertyi varsinkin Suomessa ja Ruotsissa, jossa BookBeat sai 43 000 uutta maksavaa asiakasta kesäkuukausina (+26 000 Ruotsissa ja +17 000 Suomessa).

 - Kesä 2018 oli kolmas kesämme lanseerauksen jälkeen ja kiistatta toistaiseksi paras. Markkinointiimimme toteutti hienoja kesäkampanjoita ja sen lisäksi erilaiset parannukset - esimerkiksi perhetilit - edesauttoivat ennätysten saavuttamiseksi, sanoo BookBeatin toimitusjohtaja Niclas Sandin.

Sandin kertoo, että kasvu Suomessa on jatkunut vahvana myös kesän jälkeen.

- Syyskuu oli kaikkien aikojen paras kuukausi Suomessa. Sovelluksemme on ollut eniten ladattu Suomen App Storessa, edellä sovelluksia kuten esimerkiksi Spotify ja Netflix, hän sanoo.

Yli 100 000 maksavaa

Heinäkuussa BookBeat ylitti 100 000 maksavaa asiakasta kaikilla markkinoilla ja on jatkanut kasvamistaan tämän jälkeen. Kasvuun myötävaikuttaa uusi Saksan markkina, jossa BookBeat aloitti beta-lanseerauksen noin vuosi sitten. Tämän lanseerauksen tarkoitus alkuvaiheessa oli testata Saksan markkinoiden asiakkaita, tehdä paikallisia mukautuksia sekä kasvattaa katalogia paikallisten käyttäjien toivomuksien mukaan.

 - Ensimmäinen vuosi Saksassa on monella tavalla ollut parempi, kuin alku Ruotsissa ja Suomessa. Nyt kustantamot ovat vakuuttuneita palvelumme toimivuudesta ja tulemme lisäämään panostusta Saksan markkinolle, Sandin sanoo.

LUE MYÖS: BookBeat saavuttaa 10 miljoonaa euroa – Suomessa käyttäjämäärä kaksinkertaistunut

Ilmoitus