BookBeat sopimukseen globaalin kustantamon Simon & Schusterin kanssa

Englanninkielinen katalogi kasvanut.

Ilmoitus

Viime kuukausina BookBeat on tehnyt sopimuksia kansainvälisten kustantamojen kanssa tavoitteenaan kasvattaa englanninkielistä valikoimaa entisestään. Johtava globaali kustantamo Simon & Schuster on yksi viimeisimmistä lisäyksistä. BookBeatin englanninkielinen katalogi on kasvanut yli 10 000 kirjalla tämän vuoden aikana ja uusien kustantamojen katalogeja on vielä tulossa.

- Suuri osa suomalaisista aloittaa äänikirjojen kuuntelun kesäkuukausina, kesä-, heinä- ja elokuussa, ja olemme havainneet, että myös englanninkielisten kirjojen kulutus lisääntyy kesällä. Täten olemme erittäin iloisia siitä, että englanninkielinen katalogimme on kasvanut ja on nyt vahvempi kuin koskaan ennen, sanoo BookBeatin Suomen valikoimasta vastaava Sari Forsström lehdistötiedotteessa.

Stephen King, Bruce Springsteen

BookBeat on hiljattain solminut sopimuksen johtavan globaalin kustantamon Simon & Schusterin kanssa ja tarjoaa jatkossa kustantamon yli 4 000 kirjan katalogia BookBeatin palvelussa, mikä entisestään jatkaa BookBeatin englanninkielisen katalogin kasvua.

- Olemme erittäin tyytyväisiä, että voimme tarjota Simon & Schusterin äänikirjoja BookBeatin käyttäjille Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Tämän sopimuksen myötä valikoima kasvaa monien muiden lisäksi mm. Stephen Kingin, joka on yksi kysytyimmistä kirjailijoistamme, Philippa Gregoryn, Tony Robbinsin ja Bruce Springsteenin teoksilla. Tiedän, että asiakkaamme tulevat ilahtumaan näistä lisäyksistä. Simon & Schusterin katalogi on laaja ja monipuolinen ja tulee sopimaan kuuntelijoillemme erittäin hyvin, sanoo Sari Forsström.