Black Week toi Sportamorelle 30 000 uutta asiakasta

Yli 120 000 tilausta.

Ilmoitus

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa verkossa, Sportamore teki kovaa tulosta Black Fridayn yhteydessä. Yrityksen tiedotteen mukaan asiakkaiden ostokäyttäytyminen on hieman muuttunut verrattuna edellisvuosiin. Nyt kauppaa tehdään tasaisemmin koko Black Weekin ajan.

- Kasvu on ollut hyvää. Olemme Black Friday Weekin aikana saaneet yli 30 000 uutta asiakasta, mikä vastaa noin kolmasosaa vuosineljänneksen asiakasmäärän kasvusta. Olemme vastaanottaneet yli 120 000 tilausta jossa Cyber Mondayn kasvu oli peräti 71 prosenttia verrattuna edellisvuoteen, sanoo yrityksen toimitusjohtaja Johan Ryding lehdistötiedotteessa.

Rydingin mukaan Sportamore onnistu säilyttämään korkean palvelutason, suurista tilausmääristä huolimatta. Keskimääräinen käsittelyaika tilauksesta postitukseen on Rydingin mukaan ollut 15 tuntia.

- Tämä osoittaa että panostuksemme skaalattavaan ja tehokkaaseen infrastruktuuriin ovat olleet onnistuneita ja että meillä on hyvät valmiudet tulevaan kasvuun. Nyt odotamme innolla vuoden joulumyyntiä, josta odotamme suurinta koskaan yrityksemme historiassa, Ryding sanoo.