Biltemalle uudet verkkosivut – jopa miljoona vierailua kuukaudessa

Uusinta teknologiaa tarjolla.

Biltema on julkaissut uudet verkkosivut. Sivuilla käytetään viimeisintä teknologiaa, jotta käyttäjät saavat kokonaisuudessaan paremman käyttäjäkokemuksen. Uudella sivustolla on helpompi hakea tuotteita, navigoida valikoissa, saada inspiraatiota ja tietoa niin tuotteista kuin palveluista sekä tehdä ostoksia verkkokaupassa.

Ilmoitus

Bilteman aiempi verkkosivusto otettiin käyttöön vuonna 2009.

- Myös käyttäjäprofiili on muuttunut suuresti noista ajoista, joten on tärkeää, että voimme vastata tähän muutokseen. Esimerkiksi nykyään yli puolet sivustolla vierailevista käyttää selaamiseen matkapuhelinta, joten meille on erityisen tärkeää, että sivut ovat mobiilioptimoidut, kerrotaan Bilteman Suomen markkinoinnista tiedotteessa.

Asiakkaita kuultu

Alun vaatimattomammista vierailuluvuista on nyt päästy toisenlaisiin lukuihin. Sivustovierailuja tehdään Bilteman Suomen sivuille jo reilusti yli miljoona kappaletta kuukaudessa.

Uudistamisessa on kuultu asiakkaiden toiveita uudenaikaisemmista ja käyttäjäystävällisimmistä verkkosivuista. Sivustoa päivitetään edelleen, kehitetään ja seurataan jatkuvasti.

- Olemme erittäin iloisia voidessamme tarjota asiakkaillemme uusinta teknologiaa. Tulevaisuudessa haluamme edelleenkin lanseerata uutta, Bilteman markkinoinnista todetaan.