Biltemalla myös digitaalinen palvelu

Minun Biltema teknologiaratkaisu on osa Bilteman asiakkuusstrategiaa. Se tarjoaa mahdollisuuden tallentaa ostoskuitteja digitaalisesti sekä luoda ostoslistoja esimerkiksi älypuhelimeen.

Bilteman asiakkaat ostavat edelleen paljon tavallisista myymälöistä, vaikka liikkeellä on myös verkkokauppa.

Ilmoitus

– Myös tulevaisuuden Biltema rakentuu tavaratalojen ympärille, digitaalisten palveluiden kehittämisestä vastaava Daniel Berg sanoo yhtiön uutissivustolla.

– Bilteman koko digitaalinen panostus lähtee asiakkaasta, ja haluamme, että uudet ratkaisut ovat mahdollisimman käyttäjäystävällisiä. Emme siis kiirehdi eri projektiemme kanssa, Berg jatkaa.

 

Ympäristöystävällisemmät muovikassit

Yhtiöllä on meneillään myös ympäristöstrategia, jonka tavoitteena on vähentää pakkauksissa ja logistiikassa käytetyn fossiilisen muovin määrää 80 prosentilla alle kahdessa vuodessa.

– Poistamme perinteiset muovikassit valikoimastamme tänä vuonna, ja ne korvautuvat ympäristöystävällisemmällä, biohajoavalla vaihtoehdolla eli ECO-bagilla. Uusi kassi on valmistettu uusiutuvista raaka-aineista, kuten maissista. Tarkoituksenamme on poistaa tarpeeton muovi kaikista tuotteistamme ja korvata se ympäristöystävällisemmillä materiaaleilla, Bilteman laatu- ja ympäristöpäällikkö, Karin Bandrup kertoo yhtiön uutissivustolla.

 

Yksi pohjoismaiden suurimmista keskusvarastoista

Biltema kasvaa ja yhtiön tavoitteena on tuplata tavaratalojensa määrä. Siksi Ruotsiin ollaan rakentamassa yhtä Pohjoismaiden suurimmista varastotoiminnoista.

- Aloitamme uuden 85.000 neliömetrin varaston rakentamisen. Kokonaisuudessaan varastotilamme tulee olemaan 350.000 neliömetriä, Biltema Logistics toimitusjohtaja Bjarne Sandberg sanoo.

Ilmoitus

Ruotsin Halmstadissa sijaitsevan varastotilan rakennus aloitetaan kesän aikana ja se valmistunee vuonna 2021.

Huomion keskipisteessä uuden rakentamisessa on, että kaikki on tehokasta ja myönteistä ympäristölle.

- Ympäristökysymys on meille keskeinen. Ajamme päivittäin Biltema-junan erityisesti norjalaisiin tavarataloihin. Äskettäin olemme aloittaneet myös tuotteiden rahtaamisen laivalla suomalaisiin tavarataloihin, Sandberg sanoo.