Biltema uudistaa myymälöitä – nyt vuorossa Jyväskylä

"Itsepalveluostosten tekeminen on nykyaikaa verkkokauppamaailmassa."

Ilmoitus

Biltema aloitti myymäläuudistusprojektinsa viime syksynä. Sen tavoitteena on uudistaa kaikki konsernin myymälät noudattamaan yhtä ja samaa konseptia.

Viimeisimpänä uuden konseptin mukaisen ilmeen on saanut Jyväskylän myymälä. Uuteen konseptiin kuuluvat esimerkiksi myymälän jokaisella osastolla olevat näyttävät seinäbanderollit, avaruutta tuovat matalat valikoimahyllyt sekä sinne tänne tehdyt runsaat inspiraatioesillepanot, joissa esitellään yrityksen laajaa ja monikäyttöistä valikoimaa.

Ilmoitus

Esillepanojen sisältöjä muutetaan aina sesonkien mukaan, jotta asiakkaat voisivat saada mahdollisimman ajankohtaista tietoa Bilteman valikoimasta.

- Itsepalveluostosten tekeminen on nykyaikaa verkkokauppamaailmassa, ja sitä on nostettu esiin myös uudistetuissa kivijalkamyymälöissä: Nyt myös Jyväskylän myymälässä on konseptin mukaiset itsepalvelukassat. Lisäksi asiakas löytää varmasti oikean tuotteen, kun hän seuraa pääostoskäytävän puoleisiin hyllypäätyihin kiinnitettyjä hyllypuhujia tai hakee tuotetta asiakaspäätteellä, joita on eri puolilla myymälää. Itsepalveluun panostamista ei kuitenkaan tehdä asiakaspalvelun kustannuksella, vaan asiakas voi aina saada neuvoja ja tietoa osaavalta ja palvelualttiilta henkilökunnalta, Bilteman tiedotteessa klrrotaan.