Biltema on tuplannut lumilinkojen myynnin – saatavuus pian rajallinen

Runsasluminen talvi on vaikuttanut lumityövälineiden myyntiin.

Ilmoitus

Maassa vietetään lumisinta talvea miesmuistiin, ja lumentulo on ajanut ihmiset lumityövälineostoksille. Biltema kertoo tiedotteessa, että tiettyjen tuotteiden myynti on jopa kaksinkertaistunut.

Biltema ilmoittaa, että lumilinkojen myynti on kaksinkertaistunut kaikkien Suomen Biltema-myymälöiden osalta aiempiin talviin verrattuna. Sen seurauksena linkojen saatavuus alkaakin olla rajallinen, ja käytännössä viimeisiä viedään.

Ilmoitus

- Myös teleskooppivartiset lumenpudottimet ovat tehneet erityisen hyvin kauppansa tänä lumisena talvena, ja niiden myynnissä on nähtävissä todella reilu kasvu. Lumenpudottimia on kuitenkin vielä tulossa keskusvarastolta myymälöihin, joten jos lumenpudotusurakka on toistaiseksi tekemättä, ehtii tuon kätevän apuvälineen hankkia vielä helmikuun alkupuolella, tiedotteessa kerrotaan.

Myynti moninkertaistunut pääkaupunkiseudulla

Koska lunta on etenkin pääkaupunkiseudulla poikkeuksellisen paljon, näkyy se myös myyntiluvuissa: etenkin Helsingin ja Espoon Biltemassa kaikkien lumityövälineiden myynti on moninkertaistunut tänä talvena poikkeavan suuren lumimäärän ansiosta.

- Muualla Suomessa kasvua on myös havaittavissa, mutta se on maltillisempaa pääkaupunkiseutuun verrattuna. Tämä on ymmärrettävää, koska yleensä lunta saadaan vuosittain maakuntiin edes jonkin verran, mutta pääkaupunkiseudulle puolestaan vähemmän.