Biltema lanseerasi drive-in-palvelun muissa Pohjoismaissa

Jokin aikaa sitten Ehandel kertoi Bilteman ”salaisesta” projektista – nimittäin heidän suomalaisesta verkkokaupastaan, joka on koko yhtiön ainoa. Muissa Pohjoismaissa avattiin vasta melko äskettäin Click & Collect-mahdollisuus.

Tänään Ehandelin sisarsivustot uutisoivat yrityksen uusimmasta innovaatiosta, joka palvelee juuri Click & Collect-vaihtoehtoa eli klikkaa tuote tai tuotteet netistä ja hae ne myymälästä. Kun koronavirus luo pelkoa miltei kaikkialla Biltema vei Click & Collect-mahdollisuuden uudelle tasolle pienentääkseen tartuntariskiä. Yhtiö avasi Drive-in-mahdollisuuden yhdellä paikkakunnalla Ruotsissa, kahdella paikkakunnalla Norjassa ja kaikissa liikkeissä Tanskassa.

Olemme tehneet monia toimia nyt olevan tilanteen vuoksi. Tämä on luonnollinen kehitys täydentämään ”Osta & Hae”-palvelua ja linjassa muiden toimien kanssa yhteiskunnassa, Bilteman markkinointipäällikkö Johan Gerdevåg sanoo Ehandelin sisarsivustolle.

Ilmoitus

Drive-in toimii niin, että asiakkaat saavat ajo-ohjeet paikkaan liikkeen yhteydessä, josta tavarat haetaan. Siellä on edelleen ohjeet miten henkilökunnalle ilmoitetaan saapumisesta. Ehandelin tanskalaissivuston mukaan asiakas lähettää tekstiviestin.

Sen jälkeen henkilökunta tulee tilauksen kanssa asiakkaan luokse ja jättää tilauksen auton takakonttiin. Asiakkaan ei tarvitse poistua autosta, Gerdevåg kertoo.

Biltemasta kerrotaan, että he arvioivat tilannetta muiden liikkeiden suhteen jatkuvasti.

Suomessa Bilteman verkkokauppa on aina auki.

 

LUE MYÖS: "Olemme tietoisesti tehneet tämän niin anonyymisti kuin mahdollista"