Billebeino yhteistyöhön esports-joukkue HAVU Gamingin kanssa

"Tyylikkyys kuuluu myös kilpapelaamiseen."

Ilmoitus

Lifestyle-vaatemerkki Billebeino ja esports-organisaatio HAVU Gaming lähtevät yhteistyöhön. Yhteistyö lanseerataan uudella HAVUxBillebeino –vaatemallistolla, joka yhdistää Havun ja Billebeinon brändi-ilmeen ja värimaailman. Yhteistyön myötä Billebeino valmistaa ja suunnittelee HAVUlle uuden fanituotemalliston. 

- Haluamme olla murtamassa myyttejä - tyylikkyys kuuluu myös kilpapelaamiseen, sanotaan HAVUN tiedotteessa.

Ilmoitus

HAVUN kilpapelijoukkueet sekä HAVU Stream Teamin vaikuttajat edustivat paidoilla jo helmikuun alun Assembly-pelitapahtumassa, ja käyttävät jatkossa mallistoa pelitapahtumissa ja nettistriimeissä. HAVU x Billebeino –vaatteet ja lippikset ovat aluksi joukkueen käytössä, mutta suunnitteilla on malliston lanseeraus rajattuun myyntiin myöhemmin.

- Vahvasti kasvava esports-maailma on kiinnostanut meitä jo pidemmän aikaa, ja itsekin pelaan jonkin verran. Havu Gamingin kanssa visiot loksahtivat heti yhteen ja halutaan lähteä tekemään isosti aitoa ja vaikuttavaa yhteistyötä. Uskon, että pystytään myös tuomaan Havulle arvokasta näkyvyyttä meidän kanavien ja vaikuttajien kautta, ja ennen kaikkea tyyliä pelaamiseen, sanoo Billebeinon toimitusjohtaja Juhani Putkonen tiedotteessa.

"Pelaa tyylillä" -konsepti

Yhteistyö pohjautuu "pelaa tyylillä" -konseptiin, joka ottaa kantaa muodikkuuden lisäksi myös reiluun peliin turnauksissa ja joukkueiden välillä. HAVUn arvoihin kuuluu läpinäkyvyys ja reilu peli, ja kannustamme pelaajiamme sekä koko peliyhteisöä käyttäytymään avoimesti ja reilusti vastustajia ja muita pelaajia kohtaan.

- Billebeino on yksi Suomen makeimmista brändeistä, ja todella upeaa päästä yhteistyöhön heidän kanssaan. Me haluamme HAVUlla tehdä asioita uudella tavalla ja ennakkoluulottomasti, ja tähän vaikuttajamarkkinoinnin pioneeri Billebeino on täydellinen kumppani, sanoo HAVU Gamingin toimitusjohtaja Lasse Salminen.

Jatkossa HAVU ja Billebeino tulevat mm. tekemään yhteistyötä pelistriimeissä, joissa tullaan näkemään Billebeinon vaikuttajia. Tavoitteena on yhdistää muoti- ja pelialaa, ja järjestää myös yhteisiä lifestyle-tapahtumia pelaamisen ympärille.