Bette Box ja tanskalainen Goodiebox yhdistyivät

”Yksinkertaisimmillaan Goodieboxissa on kyse ilosta ja itsensä etusijalle laittamisessa kesken arkea.”

- Tavallisesti emme tee sijoituksia muihin yrityksiin, mutta Anna-Riitta ja hänen tiiminsä ovat aivan omaa luokkaansa ja me näemme hänessä, hänen yrityksessään ja tiimissä suuren mahdollisuuden. Lisäksi sijoitus tukee Goodieboxin ja Bette Boxin yhteistä missiota lisäämällä naisten onnellisuutta ja hyvinvointia antamalla heille lisää omaa aikaa. Kuten me Goodieboxissa sanomme: annamme suomalaisille naisille vähän itsekkyyttä, Goodieboxin CEO Rasmus Schmiegelow sanoo.

Bette Box on vuonna 2012 perustettu yritys. Tuolloin se kantoi nimeä Livbox ja oli Sanoma Media Finlandin palvelu. Bette Box on tilauspalvelu, joka lähettää sen tilaajille kuukausittain boksin erilaisia kauneudenhoitotuotteita, joihin voi rauhassa tutustua ja löytää omat suosikkinsa.

Ilmoitus

- Vuonna 2016 palvelun perustajakolmikko osti Livboxin Sanomilta. Alkoi uusi aikakausi ja se näkyi myös nimen vaihdossa. Apuun pyydettiin tilaajat, jotka saivat valita uuden nimen. Monien ehdotusten joukosta voittajiksi valikoitui yleisöäännestyksellä Bette Box. Bette Boxin esikuvana oli Bette Davies, vahva ja itsenäinen nainen, joka omalla esimerkillään avasi ovia tuleville sukupolville. Lopulta nimi muokkautui muotoon Bette ja Betten tavoitteena oli rohkaista naisia olemaan rohkeita ja terveellä tavalla itsekkäitä, Bette Boxin omistaja Anna-Riitta Vuorenmaa kertoo.

Koko Bette Boxin henkilökunta siirtyi fuusion yhteydessä tanskalaisen Goodieboxin palvelukseen ja Anna-Riitta Vuorenmaa jatkaa Goodieboxin Suomen ja Ruotsin maajohtajana.

Bette Boxin ja Goodieboxin palvelu ja tuotteet ovat olleet hyvin samanlaisia, mikä tuki yritysten yhdistymistä. Asiakkaille yritysfyysio on positiivinen asia.

- Nyt Goodieboxin myötä meillä on paremmat resurssit ja mahdollisuudet tehdä palvelusta entistä parempi. Boxin tuotteiden arvot nousevat, pakkausmateriaali on kestävämpää ja palvelu parempaa, Vuorenmaa iloitsee.

Bette Boxin vanhoille asiakkaille ei tapahdu suuria muutoksia, mutta uudet tilaajat tekevät nyt tilauksensa Goodieboxista. Historian viimeinen Bette Box lähetettiin nimittäin tammikuussa ja helmikuusta alkaen tilaus tulee nimellä Goodiebox.

 

Aikuinen nainen

- Olin yllättynyt kuullessani, että suomalaisilla on Tanskassa maine maailman onnellisimpina kansana, joka rakastaa hiljaisuuden ja yksinäisyyden hetkiä. Todellisuudessahan suomalaisten naisten elämä on kiireistä elämää ja to-do-lista on pitkä, aivan kuten tanskalaisillakin. Monille naisille oman ajan löytäminen on vaikeaa - laittaa oma itsensä etusijalle. Tässä asiassa me Goodieboxissa haluamme auttaa, Anna-Riitta Vuorenmaa kertoo.

Kauneudenhoitotuotteet puhuttelevat usein aikuisia naisia, joilla on jo taloudellisia resursseja huomioida myös itsensä. Näin myös Goodieboxilla.

Ilmoitus

- Aikuinen nainen. Konseptiin kuuluu yllätyksellisyys, joten yllätyksistä ilahtuminen on tärkeä piirre asiakkaassa. Vaikka boksi sisältää kosmetiikkaa, on kyseessä parhaimmillaan kuitenkin enemmän itsensä huomioiminen. Goodiebox asiakkaat ovat valinneet antaa itselleen omaa aikaa ja pienen hetken hemmottelulle, joka kuukausi, Anna-Liisa kertoo perustilaajasta.

- Hintalaatusuhteen ja arvokkaan sisältönsä vuoksi monet asiakkaat arvostavat myös sitä, että pienellä summalla saa moninkertaisen arvon tuotteissa. Yksinkertaisimmillaan Goodieboxissa on kyse ilosta ja itsensä etusijalle laittamisessa kesken arkea, hän sanoo.

 

”Nyt meillä on resurssit”

Ensimmäinen boksi, joka kantaa nyt nimeä Goodiebox, lähetetään helmikuussa 2020.

Goodieboxilla on toimistot Helsingissä, Kööpenhaminassa, Amsterdamissa, Berliinissä ja Lontoossa. Boksi on saatavana tällä hetkellä yhdeksässä Euroopan maassa: Tanskassa, Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Saksassa, Alankomaissa, Belgiassa, Itävallassa ja Sveitsissä.

- Goodiebox löytyy jo useasta eri Euroopan maasta ja kasvu on ollut huimaa. Suurimmat tilaajamäärät ovat Tanskassa, Alankomaissa ja Norjassa, Anna-Riitta kertoo.

Boksilla on tällä hetkellä 150 000 tilaajaa.

 

Anna-Riitta, haluatko sanoa yritysten yhdistymisestä jotain muuta?

- Sen verran voin kertoa, että olen erittäin innoissani tästä yhdistymisestä. Nyt meillä on resurssit luoda palvelu, jota kohti olemme pitkään tehneet työtä. Goodiebox on heittämällä laadukkain kauneusboksi Euroopassa ja olen ylpeä olla osana tätä tiimiä.

Bette Box on Goodieboxin ensimmäinen yrityksen ulkopuolinen sijoitus.